SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Crystal Palace karıştı! Sörloth için 40 milyon sterlin’den 5 Milyon kasaya girecek...

Crystal Palace karıştı! Sörloth için 40 milyon sterlin’den 5 Milyon kasaya girecek...

14 Mart 2020 Cumartesi - 14:10




Premier Lig takımlarından Crystal Palace’ta gündem Alexander Sörloth… Norveçli oyuncunun konuşulduğu gibi 40 milyon sterlin’e Real Madrid’e gitmesi durumunda kulübün kasasına sadece 5 milyon sterlin gireceği iddiası.





Crystal Palace Başkanı Steve Parish’in, Sörloth’un Trabzonspor’la sözleşmesinin detaylarını istediği ve bir sonraki satıştan yüzde koyulmaması yüzünden kulübün futbol yönetim kademesinden savunma istediği bildirildi.

Sörloth’un bahsedilen rakama Real Madrid’e gitmesinin Crystal Palace’ta pek çok kişinin canını yakacağı iddia edildi. 

SÖRLOTH: DOKTOR PAZAR OYNAYACAĞIMI SÖYLÜYOR

Golcü oyuncu Alexander Sörloth’un Malatyaspor maçında sakatlanarak çıkması Trabzonsporlu taraftarların yüreklerin ağızlara getirmişti. Sörloth da, ülkesi Norveç’te tv2 kanalına verdiği demeçte Trabzonsporlu taraftarların içine su serpti. Kuzeyin Kralı; “Rakibime arkadan müdahale ettim. Sonra rakibin ayağı benim ayağımın üstüne geldi. Ayak parmağımda kırık olduğunu düşündüm o anda. O yüzden oyundan çıktım. Ayak parmağımda kırılma yok, sadece bileğimde burkulma var. Ne olacağını söylemem biraz zor ama kulüp doktoru Pazar gününe hazır olacağımı düşünüyor” dedi.

FOTOSPOR

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap