A+ A-
Yorum
10

Crystal Palace'ın Trabzonspor'a Sörloth oyunu

Yayın Tarihi: 17.08.2020 - 10:42 | Güncelleme Tarihi: 17.08.2020 - 17:18
Crystal Palace, Alexander Sörloth'un satın alma opsiyonunun bir an önce kullanılması için Trabzonspor'u zorlamaya başladı.

Alexander Sörloth’un satışı için Crystal Palace’ın Leipzig ile görüşme halinde olması Trabzonsporlu yöneticileri rahatsız etti. Bordo-mavili ekibin başkanı, İngilizlerle temas kurdu. Sörloth’un kafasının karıştırılmamasını istedi. İngiliz ekibi ise kullanım hakkı Trabzonspor’da olmasına rağmen Sörloth’un hala kendi oyuncuları olduğunu hatırlattı. İstedikleri takımla görüşebileceklerini iletti. 5.5 milyon Sterlin’lik satın alma hakkı ödenene kadar da Sörloth için her türlü yetkiye sahip olduklarını iddia etti. 

Ağaoğlu ise Crystal Palace’ın bu hamlesinin kendilerini 5.5 milyon Sterlin’lik satın alma ücretinin bir an önce ödenmesi için yapıldığına kanaat getirdi.

Sörloth, Ağaoğlu'na güvence verdi

Bu arada Başkan Ahmet Ağaoğlu, Sörloth’la bir görüşme yaptı… Trabzonspor’dan ayrılmak isteyip, istemediğini sordu. Norveçli oyunu kendisinin kimseyle görüşmediğini, bu konuyla menajerinin ilgilendiğini söyledi. Kendisini pek çok takımın istediğini tüm tarafların memnun olacağı bir durum ortaya çıkmadan Trabzonspor’dan ayrılmayı düşünmediğini Başkan’a iletti.

Sörloth gidiyor mu? Eddie Newton açıkladı!
Sörloth gidiyor mu? Eddie Newton açıkladı!
Muhabir/Editör:Hamdi Usta