SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Daniel Sturridge’den mesaj var: İmza parası almam eski maaşıma oynarım

Daniel Sturridge’den mesaj var: İmza parası almam eski maaşıma oynarım

06 Ağustos 2020 Perşembe - 10:52




Yasa dışı bahise karıştığı gerekçesiyle 4 ay futboldan men cezası alan ve Trabzonspor’la sözleşmesini fesheden İngiliz futbolcu, yeniden Fırtına’ya dönmek istiyor. Bordo-Mavili taraftarların sosyal medya üzerinden ‘Dön’ çağrısını yaptığı tecrübeli oyuncu, “Trabzon’da çok sevildiğimi biliyorum. Şartlar oluşursa neden olmasın” dedi.





Daniel Sturridge, Bordo-mavili camiaya yeniden yeşil ışık yaktı. İngiliz golcü sosyal medyadan gelen “Come back Trabzonspor” (Trabzonspor’a geri dön) çağrılarına “Why not” (Neden olmasın) diyerek cevap verdi.

Bu mesajı ile taraftarları heyecanlandıran Sturridge “Trabzonspor’da güzel günler geçirdim. Benim için önemli bir camia. Yarım kalan bir hikayemiz var” ifadelerini kullandı. 30 yaşında ki santrafor, bu sezon çıktığı 11 maçta 4 gol 4 asistlik katkı sağladı. 1,5 milyon Euro maaş alan Sturridge, cezası nedeniyle devre arasında takımdan ayrılmıştı.


 

Beğendim
18
Sevdim
5
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap