SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Dortmund Uğurcan için geldi

Dortmund Uğurcan için geldi

14 Ocak 2021 Perşembe - 16:11




Trabzonspor’un altın eldivenine Almanya’nın en önemli kulübü talip oldu





Dünya devleri 24 yaşındaki kalecinin peşini bırakmıyor. Uğurcan Çakır için bu kez Bundesliga’nın en köklü takımı Borussia Dortmund teklif getirdi. Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre, Alman ekibi adına İstanbul’a gelen yöneticiler, burada bordo-mavili yönetimin önemli isimleriyle bir araya geldi. Yine bize gelen bilgilere göre Uğurcan için 17 milyon Euro’luk teklif sunuldu. Kurmayların bu öneriyi değerlendirdikleri ve Dortmund’a en kısa sürede yanıt verecekleri öğrenildi.

Trabzonspor'un 1 numarası Uğurcan Çakır’a bu kez Almanya’dan teklif geldi. Karadeniz’in edindiği bilgilere göre bir süredir Uğurcan Çakır’ı yakın takibe alan Borussia Dortmund Kulübü, 2 yetkili ismini İstanbul’a gönderdi. Yine aldığımız bilgilere göre, Alman kulübü adına transfer görüşmesi yapmak için gelen bu isimler bordo-mavili kulübün önemli 2 yöneticisiyle İstanbul’da pazarlık masasına oturdu. Bu toplantıda bir dönem Galatasaray’da da menajerlik yapan bir ismin yer aldığı ifade edildi.

Yapılan görüşmelerde, Dortmund adına gelen yöneticilerin Uğurcan için 17 milyon Euro’luk bir teklif sundukları ifade edildi. Bu gelişme üzerine Trabzonsporlu kurmayların konuyu kendi aralarında istişare edecekleri ve sonrasında da Alman ekibine kararlarını verecekleri kaydedildi.

Bilindiği gibi sezon başında İngiltere’nin Sheffield United takımı 24 yaşındaki kaleciyi istemiş ancak önerilen 12 milyon Euro az bulunduğu için Uğurcan Çakır’ın gidişine izin verilmemişti.

Bu sezon toplamda 16 maça çıkan Uğurcan, sayısız kurtarışlara imza atarken kalesindeki 19 gole engel olamadı.

Beğendim
35
Sevdim
4
Beğenmedim
3
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap