SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Egemen Korkmaz Kasımpaşa maçından sonra Abdullah Avcı ile birlikte Trabzonspor’da iş başı yapacak

Egemen Korkmaz Kasımpaşa maçından sonra Abdullah Avcı ile birlikte Trabzonspor’da iş başı yapacak

29 Ekim 2020 Perşembe - 15:50








Haberimizin kaynağı Süper Lig’in önemli takımlarından birinde antrenörlük yapan ve futbol kamuoyunda çok sevilen bir isim. Bu spor adamı Egemen korkmaz ile yaptığı konuşmayı bizimle paylaştı.

Dedi ki, “Egemen artık Abdullah Avcı’nın ekibinde yer alacak. Bana söylediğine göre Kasımpaşa maçının hemen sonrasında Trabzon’a gidecekler ve imzayı atacaklar. Alanyaspor sınavına Trabzonspor’u Abdullah Avcı ve ekibi hazırlayacak. Orhan Ak ve Şenol Fidan da bu ekipte yer alacak…”

Trabzonspoı'da teknik direktörlük konusu belirsizliğini korurken dün çok sıcak bir gelişme yaşandı. Türk futbolunun önemli isimlerinden birisi ile yaptığımız konuşma bize, bordo-mavili kulübün hoca konusunda nasıl bir karar aldığının ip uçlarını verdi. İsterseniz hemen o söyleşide geçenleri size anlatalım: Çok değer verdiğimiz bu spor adamı, Egemen Korkmaz ile yaptığı konuşmayı bizimle paylaştı.

Egemen Korkmaz’ın kendisine, “Ağabey, kısmetse bundan sonra Abdullah Avcı’nın ekibinde yer alacağım. Bir aksilik yaşanmazsa Kasımpaşa maçının hemen sonrasında Trabzon’a gideceğiz ve imzayı atıp iş başı yapacağız. Bir değişiklik olmazsa ekipte Orhan Ak ve Şenol Fidan da yer alacak. Benim için yeni bir serüven başlıyor” dediğini iletti. Çok önemsediğimiz bu spor adamı ayrıca Egemen Korkmaz’ın hırslı yapısı nedeniyle Trabzonspor’da başarılı işlere imza atacağına inandığını söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
5
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap