SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Emre Mor Trabzonspor'a gelecek mi?

Emre Mor Trabzonspor'a gelecek mi?

13 Ağustos 2021 Cuma - 16:18




Yeni yabancı kuralı nedeniyle yerlilere de önem veren Bordo- Mavililer, Celta Vigo'nun ayrılığına izin verdiği Emre Mor'u listesine aldı. Kariyerinde sıçramaya ihtiyacı olan 22 yaşındaki futbolcuya 1+3 yıllık performansa dayalı bir sözleşme önerilmesi bekleniyor.





Yeni sezonda 8+6 olarak uygulanacak yabancı sınırı sonrasında yerli isimlere de yönelen Trabzonspor 'un gündemine flaş bir isim girdi: Emre Mor... Celta Vigo'nun ayrılığına izin verdiği Milli futbolcuyla ilgilenen Bordo-Mavililer'in, 22 yaşındaki oyuncu ile önümüzdeki günlerde bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Genç futbolcunun bir türlübeklenen seviyeye ulaşamaması nedeniyle yönetim ve teknik heyet transfere çekimser yaklaşsa da performansa dayalı bir sözleşmeyle bu riske girileceğini düşünüyor.

Cüzzi rakam verilecek

Bu nedenle Karadeniz ekibi, 1+3 yıllık bir kontratla yıldız oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor. İlk sene için Emre'yle çok cüzzi bir rakamla anlaşmayı amaçlayan Trabzonspor, performansından memnun kaldığı taktirde genç futbolcunun maaşında iyileştirme yaparak sözleşmesini yenileyecek. Kariyerinde sıçrama yapmaya ihtiyacı olan 22 yaşındaki futbolcunun da Bordo-Mavililer'e sıcak bakabileceği konuşuluyor.

Beğendim
6
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap