SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ersun Yanal'dan Trabzonspor itirafı! ''Yapabileceğim çok şey var''

Ersun Yanal'dan Trabzonspor itirafı! ''Yapabileceğim çok şey var''

02 Mart 2021 Salı - 13:24




Trabzonspor'un eski teknik direktörü şu an Antalyaspor'un teknik direktörlüğünü yapan Ersun Yanal dikkat çeken açıklamalara imza attı.





Antalyaspor TD Ersun Yanal: "Bence Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü. Kendi dinamikleri, kendi özel zorlukları ve kolaylıkları olan bir yer. Orası farklı bir kulvar, farklı kulvarda çalıştığın birçok iş arkadaşın var, camia çok büyük, beklentiler çok fazla. Fenerbahçe'de sonuç haricinde birçok şeyde başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bugünkü gerçekleri ortaya koyacak olursak, o günkü zorluklar ve şartlarla ilgili çalışılan birçok konu zorluktu. Transfer zorluğu vardı, transfer yasakları vardı. Yönetim sorunları vardı. Ben Fenerbahçe, Trabzon, Trabzon, Fenerbahçe serisiyle uzun bir süre görev yaptım. Yapabileceğim çok şey var, yapamadım. Yapamayacağım çok şey var, yaptım. İmkanlar ve imkansızlıklar eşit ama şu bir gerçek ki iyi takım olursanız, her takımda başarılı olursunuz..." ifadelerini kullandı. 

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap