SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Eski futbolcu Altan Aksoy, Trabzonspor'a karşı oynadıkları maçı unutamıyor!

Eski futbolcu Altan Aksoy, Trabzonspor'a karşı oynadıkları maçı unutamıyor!

29 Ekim 2021 Cuma - 18:56




Eski futbolcu Altan Aksoy, Trabzonspor’a karşı 2000 yılında oynadıkları maçı unutamıyor.





Beinsport’a röportaj veren Aksoy, Adanaspor forması giyerken bordo - mavililere karşı 3 - 0 önde giderken  3 - 3 bitirdikleri maçta yaşadığı hayal kırıklığını paylaştı. Adanaspor’un o sezon küme düşmesinde ki en önemli etkenlerden birini de bu maça bağlayan Altan Aksoy, “Trabzonspor ile maç ayandık. 3 - 0 öne geçtik.

Daha sonra enteresan şekilde maç son 15 dakikada döndü. Maç 3 - 1 devam ederken Cenk, penaltı kazanmıştı. Maçtan önce de Panenka Penaltısı deniyordu. Cenk’e, “Cenk bu penaltıyı at maç bitsin” dedim. Geldi o penaltıyı o şekilde attı. Top direğin üstünden yalayarak gitti. Kaçırdı penaltıyı. Trabzonspor taraftarları o sırada dışarı çıkıyordu. O penaltının, o şekilde atılmasına tepki oldu.

Maçta döndü. Ardından da 3 - 3 bitti. Belki de küme düşmemizi hızlandıran maç da o oldu. Çok acı bir maçtı” dedi. O sezon Adanaspor, ligde ancak 2 galibiyet alabilmiş ve küme düşmüştü. Trabzonspor maçın 69. dakikasına 3 - 0 yenik duruma düşmüştü. Adanaspor’un gollerini 45 dakikada Evren, 59. dakikada Cenk ve 61. dakikada Timur atmıştı. Trabzonspor’un golleri ise 69 ve 79’de Zafer ve 77’de de Gökdeniz’den gelmişti. Cenk’in kaçırdığı penaltı ise ilginç bir şekilde 76. dakikada. Penaltının kaçmasından 1 ve 3 dakika sonra Trabzonspor’un golleri gelmişti. 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap