SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına’dan Malatya’ya Youssouf için müthiş teklif! 1 milyon euro + 3 futbolcu

Fırtına’dan Malatya’ya Youssouf için müthiş teklif! 1 milyon euro + 3 futbolcu

18 Ocak 2021 Pazartesi - 09:32




Bordo-mavililer, bu sezon Malatyaspor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Youssouf Ndayishimiye’nin transferinde bir hayli ısrarcı. Burundi’li orta sahayı kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, Malatya’ya 1 milyon Euro’nun yanı sıra Diabate, Plaza ve Atakan Gündüz’ü önerdi.





Trabzonspor'un transfer gündemine çok sürpriz bir futbolcu daha geldi. Yönetime yakın isimlerden aldığımız bilgilere göre, bordo-mavili kurmaylar teknik direktör Abdullah Avcı’nın isteği doğrultusunda Malatyaspor’da forma giyen Youssouf Ndayishimiye'ye teklif götürdü. Oyuncunun menajeriyle yapılan görüşmelerde, Fırtına, Youssouf için 1 milyon Euro para ve 3 oyuncu önerdi. Bu futbolcuların kadro dışı bırakılan Fouseni Diabate, Stiven Plaza ve genç oyunculardan Atakan Gündüz olduğu öğrenildi.

Youssouf Ndayishimiye’nin menajerinin ise, “Oyuncumu Galatasaray da istiyor. Üstelik onlar Malatyaspor’a 2.6 milyon Euro’luk bir teklif yaptılar. Ekonomik sıkıntılar yaşayan Malatyaspor Galatasaray’ın bu teklifine sıcak bakıyor. Sizin önerişinizi de iletirim. Burada son söz Malatyaspor yönetiminin” karşılığını verdiği ifade edildi.

Trabzonspor, menajerden gelecek yanıta göre, bu transfere hız verecek.

22 yaşında 1.83 boyunda olan Youssouf Ndayishimiye, bu sezon Malatyaspor’da toplam 17 karşılaşmaya çıktı. Genç oyuncu bu maçlarda takımına 2 gol 2 asistlik katkı sağladı. Youssouf Ndayishimiye 2 kez de Burundi Milli Takımı’nın formasını giydi.

Beğendim
9
Sevdim
4
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap