A+ A-
Yorum
10

Fırtına Kartalı avladı

Yayın Tarihi: 06.11.2021 - 10:52 | Güncelleme Tarihi: 06.11.2021 - 19:51
Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor ile kozlarını paylaştı. Vodafone Park'ta oynanan zorlu maçı Fırtına 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Bordo mavililer liderliğini sürdürürken, Siyah beyazlılar ise 4. sırada kaldı.

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Trabzonspor ile kozlarını paylaştı. Erkan Özdamar'ın yönettiği zorlu maçı Fırtına 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Beşiktaş'ın golü 62. dakikada Cyle Larin'den geldi. Trabzonspor'un golleri ise 45+4. dakikada Abdülkadir Ömür ve 90+6. dakikada Cornelius kaydetti.
Bordo mavililer zorlu maçı kazanarak puanını 30'a yükselterek yenilmezliğini sürdürdü. Siyah beyazlılar ise 20. sırada kaldı.

TRABZONSPOR'DA 3 DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın kadrosunda 3 değişikliğe giderek Beşiktaş maçına çıktı. Tecrübeli teknik adam; Edgar Ie'nin yerine Hüseyin Türkmen, Siopis'in yerine Bakasetas, Gervinho'nun yerine ise Nwakaeme'yi sahaya sürdü.

Kalede Uğurcan Çakır'dan vazgeçmeyen Avcı, savunma dörtlüsünü Dorukhan Toköz, Hüseyin Türkmen, Hugo ve Trondsen'den oluşturdu. Orta sahada Berat Özdemir, Hamsik ve Bakasetas'ı görevlendiren Avcı, hücum hattının sağında Abdülkadir Ömür, solunda Nwakaeme'yi 11'de oynattı. Avcı'nın gol yollarındaki tercihi ise Djaniny oldu.

DORUKHAN TOKÖZ ESKİ TAKIMINA İLK KEZ RAKİP OLDU

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan Dorukhan Toköz, eski takımına karşı ilk kez görev yaptı.

Geçtiğimiz sezon sonunda siyah-beyazlı ekiple sözleşmesi sona eren Dorukhan Toköz, Avrupa kulüpleriyle yaptığı görüşmelerden sonuç alamamış ve sonrasında Trabzonspor'a imza atmıştı. Dorukhan Toköz, Trabzonspor formasıyla ilk kez Vodafone Park'ta görev yaptı. 25 yaşındaki futbolcu, Bruno Peres'in yokluğunda mücadeleye 11'de başladı.

Muhabir/Editör:Erol Taşkın