SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına’ya Pitbull geliyor!

Fırtına’ya Pitbull geliyor!

Karadeniz Özel

14 Haziran 2024 Cuma - 10:33




Ada basınında yer alan haberlere göre, Trabzonspor, Leicester City’den ayrılan ve bonservisi elinde olan ön libero Wilfred Ndidi ile pazarlık masasında.





27 yaşında 1.83 boyunda olan Nijeryalı futbolcu, orta sahadaki sert markajı ve rakiplere yaptığı amansız pres ile tanınıyor. Bu özellikleri nedeniyle Leicester City taraftarının ‘Pitbul’ yakıştırmasını yaptığı Wilfred Ndidi Ada macerasını tamamladı.

İngiliz basını ve tabloid gazeteler, Ndidi’nin, kendisine önerilen şartları değerlendirdiğini ve Trabzonspor’a yakın olduğunu öne sürdü. Wilfred Ndidi transferinde Paul Onuachu’nun referans olduğu belirtildi

Trabzonspor bir iddialı transfer haberi de İngiltere’den geldi. Ada medyası, Championship ekiplerinden Leicester City’de forma giyen Onyinye Wilfred Ndidi’nin Trabzonspor ile pazarlık masasında olduğunu ileri sürdü.

Tabloid gazeteler ve spor dijital platformlarında yer alan haberlere göre, bordo-mavili kurmaylar ile Wilfred Ndidi arasında görüşmeler tüm hızıyla sürüyor. Nijeryalı ön liberonun kendisine önerilen şartları değerlendirdiği ve cevabını çok kısa bir süre içinde vereceği ifade edildi.

Ndidi, Leicester City taraftarları tarafından, orta sahadaki prese dayalı futbolu ve sert markajı nedeniyle ‘Pitbul’ olarak tanınıyor. Bu sezon Championship’te 32 maça çıkan Wilfred Ndidi, 4 gol atıp 5 de asist yaptı.

Nijerya Milli Takımı’nda 57 kez forma giyen deneyimli ön libero, 8 numara pozisyonunda da görev yapabiliyor. Wilfred Ndidi’nin piyasa değeri 14 milyon Euro olarak gösteriliyor. Ndidi, transferinde Onuachu’nun referans olduğu bildirildi.


İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap