SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Haluk Şahin açıkladı: Trabzonspor hedefsiz olmaz

Haluk Şahin açıkladı: Trabzonspor hedefsiz olmaz

21 Ekim 2023 Cumartesi - 11:22




Trabzonspor Eski Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin Trabzonspor'u değerlendirdi.





Trabzonspor Eski Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin Trabzonspor'u değerlendirdi.

İşte Haluk Şahin'in değerlendirmelerinden satır başları; 

TRABZONSPOR HEDEFSİZ OLMAZ


Trabzonspor’un Alanyaspor maçıyla birlikte yeni bir sayfa açacak. Burada ki hedef kesinlikle Avrupa olmalı. Trabzonspor’umuz hedefsiz olmaz. Hedefe giderken gelecek yılın planlamalarının şimdiden yapılması lazım. Hocamız programını mutlaka yapmıştır. Yoksa aldığı maaşın hakkını vermemiş olur.
Abdullah Avcı basın toplantısında, kendi döneminde alınan oyuncular için, “Mukavelelerini ben yapmadım” dedi. Avcı’nın bu açıklaması için neler söylemek istersiniz?

ÖNEMLİ OLAN HATAYI KABUL ETMEK

Hocam Mukaveleleri ben yapmadım diyor. Tabi ki profesyoneller mukaveleleri yapar! Merak ediyorum hocamızın bu işten haberi yoksa yeni yapılacak
ransferlerden de haberi olmayacak mı? Şampiyonluğu üstleniyorsa yanlış yapılan transferleri de üstlenmesi gerekiyor. Mukaveleleri hoca yapmadıysa şampiyon kadroyu da mı hoca yapmadı? İnsanların yanlış yapabilir, insanlar hata yapabilir önemli olan hatayı kabullenmek.

HOCALARIN VEFALI OLMASI LAZIM

Rahmetli Özkan hocamız gibi tüm hocaların vefalı olması lazım. Yıllarca önce rahmetli Özkan hocamız kapalı spor salonunda yapılan yanlış transferleri çıkıp halkı önünde yaptığı toplantıda kabullendi. Halkın önünde kabullendiği gibi şimdi ki hocamızda “ Evet benim bu transferlerde hatam var” demesi gerekiyor. Burada bir noktaya temas etmek istiyorum Özkan hoca Trabzonlu. Anlamadığım bir konuda hocamızın basın toplantısında eski transferlere girmesi.  Ne gerek var hocam? Ekip patronu sensin transferlerde size yazar. Kimse kusura bakmasın. Şampiyonluğun size yazdığı gibi.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap