SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hosseini ile yollar ayrılıyor mu?

Hosseini ile yollar ayrılıyor mu?

07 Nisan 2021 Çarşamba - 15:10




Trabzonspor'da sezon başında opsiyon maddesi devreye sokularak sözleşmesi uzatılan Majid Hosseini yaz transfer dönemi için birçok takımın listesinde bulunuyor.





Esteghlal'den transfer edilen Majid Hosseini'nin sözleşmesi bu sezon sonunda tamamlanıyor. Kontratının son aylarında bulunması sebebiyle istediği kulüple görüşme hakkını elinde bulunduran İranlı oyuncu için çok sayıda takım devreye girerken yönetim ise daha önce menajeri vasıtasıyla görüştüğü futbolcusnu bırakmaya niyetli değil. Kontrat teklifi yapılan 24 yaşındaki savunmacının vereceği yanıt merakla bekleniyor.

Daha önce Katar'dan aldığı yüksek maaşlı teklifleri Avrupa'da oynamak için reddeden Majid Hosseini, devre arasında kiralanmak istenmiş ve birçok Süper Lig takımı da devreye girmişti. Abdullah Avcı'nın ısrarı bunda etkili olmuştu. Deneyimli çalıştırıcı da oyuncusuna verdiği değeri her defasına göstererek onu yanında tutmayı başardı. Hosseini'nin bir kez daha sezon sonu takımdan ayrılacağı öne sürüldü

Kalmaya yakın

Trabzonspor'un 3 yıldır birlikte çalıştığı Majid Hosseini ile yola devam etmek adına başladığı görüşmelerde gidişatın olumlu olduğu öğrenildi. İranlı savunmacı yüksek olasılıkla kariyerini Türkiye'de bordo mavili formayı giyerek geçirecek. Abdullah Avcı sürekli kendisini takımda görmek istediğini söyleyip kalması yönünde görüş bildiriyor.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap