SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor başkanlık seçimi için çalışmaya başladı

İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor başkanlık seçimi için çalışmaya başladı

07 Nisan 2021 Çarşamba - 17:27




Trabzonspor’un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yeniden başkanlığa hazırlandığı iddia edildi.





Trabzonspor’un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Divan Kurulu seçimlerindeki tavrı merak konusu oldu. İddiaya göre Tüzük gereği Divan Kurulu başkanlığına adaylık hakkı olan Hacıosmanoğlu dönemindeki yöneticilerden birisine, adaylık teklifi yapıldı. Ancak o isim reddetti. İddiaya göre bu teklif Hacıosmanoğlu’nun bilgisi dahilinde yapıldı. Hatta Hacıosmanoğlu aday olması için bir kez de kendisi konuşacak. Hacıosmanoğlu’nun Divan Kurulu başkanlığı için bir aday üzerinde durmasının başkanlık seçimleri içinde çalışacağı dedikodusu ise camiada konuşulmaya başlandı.

DİVAN KURULU SEÇİMİ ÖNCESİNDE “KİŞİSEL VERİ” TARTIŞMASI

Trabzonspor Divan Kurulu başkanlığı için Bülent Akyazıcı’nın aday olduğunu açıkladı. Gelen bilgiler göre Osman Terzi de adaylığını açıklayabilir. Ancak şu ana kadar Akyazıcı’ya divan genel kurulunda oy hakkı olanların listesi “kişisel veri” diyerek verilmedi. Ancak iddialara göre hali hazırdaki Başkan Ali Sürmen’in elinde Divan Kurulu’nda oy kullanacak, bütün üyelerin listesi var.

Fotospor

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
8
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap