SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İnandık.. Başaracağız!

İnandık.. Başaracağız!

09 Ekim 2018 Salı - 11:36




Zaferin Mimarları Karadeniz’e Konuştu





Akhisar maçı sonrası Burak, Sosa ve Abdülkadir’in keyfine diyecek yoktu.. Duygularını muhabirimiz Mehmet Karagöz ile paylaşan 3 yıldız, “Bu sadece bir başlangıç. Hedefimiz aynı coşkuyu sezon sonuna kadar sürdürüp mutlu sona ulaşmak. Buna inancımız tam” dediler

SAMİMİ AÇIKLAMALAR

TRABZONSPOR’UN Akhisar’ı deplasmanda 3-1 yendiği maçta tüm oyuncular müthiş bir mücadele ortaya koydu ancak 3 isim bir adım daha öne çıktı. Bunlar, Jose Ernesto Sosa, Burak Yılmaz ve Abdülkadir Ömür’dü. Karadeniz maçın bitiminde sıcağı sıcağına 3 yıldızla ayak üstü sohbet etti. Moralleri yerinde olan Burak, Sosa ve Abdülkadir Ömür, muhabirimiz Mehmet Karagöz’e samimi ve içten açıklamalar yaptı.

SOSA: DEVAMI GELECEK

394 GÜN süren gol özlemine son veren Sosa, “Buraya kazanmak için geldik ve 3 puanla dönüyoruz. Kendi adıma da mutluyum. İlk golümü attık. Devamı gelecek” dedi. Attığı penaltı ile toplamda 4 gole ulaşan Burak Yılmaz ise, “Bunu her fırsatta söylüyorum yine devam edeceğim. Çok iyi ve kaliteli bir kadromuz var. İnancımız tam. Bu birliktelik bize başarıyı getirecek” sözleriyle gelecek güzel günlerin müjdesini verdi.


ABDÜLKADİR: BU YOLA BAŞ KOYDUK

BU sezonki en iyi futbolunu ortaya koyan Abdülkadir Ömür ise sözlerine, “Kimin var böyle taraftarı?” diyerek başladı ve devam etti: Maç öncesi Ünal hocanın annesini vefatı hepimizi üzdü. Bir anlamda bu galibiyet ona armağan olsun istiyorum. Burak ağabeyin dediği gibi bizim takımımız çok iyi. Türkiye’de herkesi yenebilecek gücümüz var. Hepimizin ortak dileği tabi ki şampiyonluk. Belki erken ama bu yola baş koyduk.”

Haber: Mehmet KARAGÖZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap