SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yaremchuk 4.5 Milyon €’ya Trabzonspor’da

Yaremchuk 4.5 Milyon €’ya Trabzonspor’da

01 Temmuz 2024 Pazartesi - 08:11




Belçika medyası, 28 yaşında 1.91 boyundaki ‘kule’ forvet için Trabzonspor ile Club Brugge’ün anlaşma sağladığını öne sürdü.





Belçika basınında çıkan haberlere göre, yeni sezonda Trabzonspor’un golcüsü Roman Yaremchuk olacak. Belçika’da yayın yapan spor internet siteleri ve dijital platformlar, Club Brugge ile Trabzonspor’un Yaremchuk’un transferi konusunda 4.5 milyon euroluk (3.5 milyon Euro +1 milyon Euro bonus) bonservis bedeli karşılığında el sıkıştığını öne sürdü. Haberin detaylarında ise, 3 yıllık anlaşma sağlanan Ukraynalı forvete, her yıl için 2.5 milyon Euro garanti ücret verileceği kaydedildi.

28 yaşında 1.91 boyundaki ‘kule’ forvet Roman Yaremchuk, geride kalan sezonu kiralık olarak İspanyol ekibi Valencia’da geçirdi. 25 La Liga maçına çıkan Yaremchuk 3 gol kaydetti. EURO 2024’te Ukrayna Milli Takımı’nda forma giyen deneyimli forvet, 3 grup maçında oynadı ve 1 gol kaydetti. Dinamo Kiev, Benfica ve Gent formalarını da giyen Roman Yaremchuk, kariyerinin en başarılı dönemini Belçika’da geçirdi. Ukraynalı Kule, Gent forması ile çıktığı 152 maçta 61 gol attı, 18 de asist yaptı.


EROL TAŞKIN

Beğendim
17
Sevdim
6
Beğenmedim
12
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap