SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İşte Trabzonspor'da gündeme gelen yıldız santrafor

İşte Trabzonspor'da gündeme gelen yıldız santrafor

Karadeniz Özel

21 Temmuz 2024 Pazar - 09:49




Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, hem Onauchu hem de Okay Yokuşlu'nun transferi için İngiltere'ye gitti. Bordo-mavili kulübün başkanı, ayrıca Milan'dan Origi'yi de transfer etmek istiyor.





BU sezona hazır başlamak için elinden gelen gayreti gösteren Trabzonspor Yönetimi'nden Başkan Ertuğrul Doğan, yarım kalan işleri halletmek için İngiltere'ye gitti.Onuachu'nun transferini tamamlamak üzere bir süredir Southampton ile pazarlıkta bulunan bordo-mavililer, golcü ismi yeniden takıma kazandırmak için yoğun çaba gösteriyor. Doğan’ın burada yapacağı görüşmelerde, Nijeryalı yıldız çin tüm şartları zorlayacağı ifade edildi,

ERTUĞRUL Doğan'ın hedefindeki diğer isim ise Okay Yokuşlu... Hem yerli kalitesini artırmak hem de yabancı sınırına takılmamak için milli futbolcunun peşine düşen bordo-mavililer, kulübü West Bromwich'i ikna edebilmek için çalışıyor. Başkan Doğan'ın, Teknik Direktör Abdullah Avcı tarafından çok istenen futbolcuyu transfer etmek için mesai harcadığı ifade edildi.

tamer7-kurtarildi-001.jpg

TRABZONSPOR'UN istediği isimler arasında yer alan Milanlı DivockOrigi de İtalyan ekibinde düşünülmüyor. Milan'ın U23 takımıyla birlikte antrenmanlara çıkan forvet oyuncu, geçen sezonu Nottingham'da kiralık geçirmişti. Başkan Doğan'ın, bu transfer için de görüşeceği ileri sürüldü. Kariyerinde Liverpool, Wolfsburg, Lille gibi takımlarda forma giyen 29 yaşında 1.89 boyundaki DivockOrigi, hava toplarındaki üstünlüğü ve fizik gücüyle tanınıyor.

İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap