SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İşte Trabzonspor'da teknik direktör adayları...

İşte Trabzonspor'da teknik direktör adayları...

11 Nisan 2023 Salı - 15:20




Trabzonspor yönetim kurulunun kendi içerisinde yaptığı değerlendirmede, teknik direktörlük için alternatif isimlerin de ortaya çıkmaya başladığı öğrenilirken, gündeme gelen son önemli isimler de netleşti. İşte o teknik direktör adayları...





Bordo-mavililer son olarak İngiltere Championship ekiplerinden Watford'u çalıştıran Hırvat teknik adam Slaven Bilic'i gündemine aldı. Trabzonspor yönetiminin, Hırvat çalıştırıcıyla önümüzdeki günlerde görüşme yapması bekleniyor. Watford ile çalışan ancak geçtiğimiz ay görevinden ayrılan Bilic İngiliz ekibiyle 26 maça çıkıp 1.42 puan ortalaması tutturdu. Slaven Bilic’in adı son günlerde sıkça Ukrayna Milli Takımı için de geçiyor.

BEŞİKTAŞ'TA ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI

Slaven Bilic'in teknik direktörlük kariyeri oldukça başarılıdır. 2005 yılında Hajduk Split takımının teknik direktörlüğüne getirildi ve bir sezon boyunca bu görevi yürüttü. Daha sonra, 2006-2012 yılları arasında Hırvatistan milli futbol takımını çalıştırdı. Bili, Hırvatistan milli takımının başında görev yaptığı süre boyunca 2010 Dünya Kupası'na katılmayı başardı ve 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'na da katılan takımını çeyrek finale kadar taşıdı. 2012 yılında, Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımının teknik direktörü olarak göreve başladı ve bir sezon boyunca bu görevi sürdürdü. Daha sonra, 2013-2015 yılları arasında Türkiye'nin Beşiktaş takımını çalıştırdı ve takımını Süper Lig şampiyonluğuna taşıdı.

TANIDIK ADAY; ŞOTA

Son olarak Hull City’yi çalıştıran Şota Arveladze şu an boşta. 2015’te 2 yıllık sözleşme yapılmasına rağmen Trabzonspor’da hocalık kariyeri 15 maç süren Gürcü teknik adam, hem mali şartları uygun hem de göreve hemen başlayabileceği için gündeme geldi. Yıllardır Bordo-Mavili kulübe transferler konusunda da yardımcı olan Şota’nın camiayı ve şehri iyi bilmesi en büyük avantajı. Şota’nın göreve gelmesi halinde, Hüseyin Çimşir’in de teknik ekipte yer alması bekleniyor.

TARAFTAR FATİH TEKKE'Yİ İSTİYOR

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, Fatih Tekke ismi öne çıkıyor. Bordo-Mavili taraftarların büyük bölümü, Trabzonspor’un efsane golcüsünün göreve getirilmesini talep ediyor. İstanbulspor’da kısıtlı imkanlara rağmen ortaya koyduğu performansla takdir toplayan Tekke, daha önce hedefinin Trabzonspor hocalığı olduğunu söylemişti. Olası bir görüşme halinde İstanbulspor Yönetimi izin verirse, genç teknik adam göreve gelmeye hazır. Tekke’nin aynı Ünal Karaman sürecinde olduğu gibi camiayı birleştirecek ve altyapıya önem verecek hoca olduğu görüşü hakim.

ÇAĞDAŞ ATAN'A SICAK BAKILIYOR

Kayserispor cephesi her ne kadar daha önce hocalarıyla devam edeceklerini söylese de Sarı-Kırmızılılar’ın Türkiye Kupası’ndan elenmesi sonrası işler değişebilir. Diğer teknik direktör adaylarında yaşanan pürüzler nedeniyle Trabzonspor Yönetimi, Kayserispor’un nabzını yoklamaya hazırlanıyor. Genç hoca,“Trabzonspor’u çok seviyorum” sözleriyle yakın zamanda mesajı vermişti. Kulüplerin anlaşması halinde, Çağdaş Atan’ın Trabzonspor teknik direktörlüğü için hazır olduğu konuşuluyor.

CHERCESOV İDDİASI DA GÜNDEME GELDİ

Alternatif hoca adaylarını da belirleyen Trabzonspor'un Rus teknik direktör Stanislav Cherchesov ile görüşme yapacağı iddia edilmişti fakat deneyimli teknik adam daha sonra iddialara yönelik cevap verdi.

"TEKLİF ALMADIM"

Sport Express'e konuşan Cherchesov, Trabzonspor'dan herhangi bir teklif almadığını dile getirdi. Cherchesov şu ifadeleri kullandı: "Uzayda yaşamıyorum. İnternetten de haberleri okuyorum. Türkiye'de benim hakkımda Trabzonspor ile ilgili yazdıklarını gördüm. Rus medyasında inkarlar da dahil olmak üzere haberleri gördüm. Buna tek bir şey söyleyebilirim. Türkiye'den resmi olarak kimse benimle şahsen iletişime geçmedi." [Sabah]

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap