SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İşte Trabzonspor'un yeni savunması

İşte Trabzonspor'un yeni savunması

07 Ağustos 2020 Cuma - 11:22




Yönetime yakın bir isim ‘yeni sezonda defans böyle olacak” dedi, yapılacak transferlerin şifresini verdi...





TRABZONSPOR, yeni sezon için kadro planlamasını sessiz ve derinden sürdürürken bordo-mavili yönetimin etkili bir isminin yakın çevresine yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Geride kalan sezon kaçan şampiyonluğun faturasını savunmaya kesen kurmaylar, güçlü bir defans için kolları sıvadı.
BU yöneticinin açıklamalarına göre yeni sezonda kaleyi Erce Kardeşler koruyacak. Savunmanın sağında Pereira, solunda ise Danimarka’nın Aarhus takımında oynayan yeni transfer Casper Höjer Nielsen olacak. Stoper bölgesi ise Monaco’nun Brezilyalı yıldızı Jemerson ile Chelsea’nin genç Galli’si Ethan Ampadu’ya emanet edilecek.

CEMİL Usta Sezonu’nunda kaçan şampiyonluğu defans hatalarına bağlayan ve sütten ağzı yanan Trabzonspor, artık yoğurdu üfleyerek yiyor. Yeni sezonda savunmayı sil baştan değiştirmeyi planlayan bordo-mavililer, transfer çalışmalarında önceliği bu bölgeye verdi. Liglerin bitmesinin hemen ardından kolları sıvayan Trabzonsporlu kurmaylar scout ekibinin sezon boyunca izlediği isimler içinden kadroya en uygun futbolcuları da belirledi.
TRABZONSPOR’UN savunma transferi konusundaki bilgiler ise yönetimin etkili bir isminin yakın çevresiyle yaptığı paylaşımlardan ortaya çıktı. Bu yöneticiye göre, yeni sezonda Trabzonspor’un kalesini Erce Kardeşler koruyacak. Arda Akbulut ile yeni transfer Muhammet Taha Tepe ise Erce’nin arkasında hazır kıta bekleyecek. Uğurcan Çakır ise büyük bir sürpriz yaşanmazsa satılacak.

DEFANSIN sağında ise eski tüfek Pereira var. Kamil Ahmet ile Serkan Asan ise Pereira’nın olmadığı anlarda takımın sağ kanadında kendilerine yer bulacak. Sol bekte ise Danimarkalı Casper Höjer Nielsen’in adı ön planda. Danimarka’da Aarhus formasını giyen 25 yaşındaki Nielsen için girişimler hız kazandı. 2021 yılına kadar Aarhus ile sözleşmesi bulunan Nielsen, uygun bir bonservis bedeli ile transfer edilmek isteniyor. 5 stoper olmasına karşın bir türlü çözüm bulunamayan göbekte ise 2 isim ön plana çıktı.

YİNE bu yöneticinin açıklamalarına göre, Trabzonspor, şu anda 2 stoper ile ciddi şekilde görüşüyor. Gelişmelerde ise sona gelindi. Bu oyunculardan ilki Monaco’nun Brezilyalı yıldızı Jemerson. 27 yaşında olan Jemerson, stoper mevkiinin yanı sıra ön libero ve sağ bek olarak da görev yapabiliyor. Brezilyalı savunmacı, satın alma opsiyonlu Monaco’dan kiralanmak isteniyor. Stoper bölgesinin bir diğer öne çıkan ismi ise Eddie Newton’un Chelsea’den öğrencisi Ethan Ampadu. 19 yaşındaki Galli futbolcuyu kiralamak için görüşmeler sürüyor.

Ampadu, tıpkı Sörloth gibi 2 yıllık kiralanmak isteniyor. Chelsea 19 yaşındaki genç oyuncuyu tecrübe kazanması adına Trabzonspor’a göndermeye sıcak bakıyor. Adı bizde saklı olan bu yöneticinin açıklamaları gösteriyor ki, yeni sezonda bordo-mavili taraftarlar Pereira dışında yepyeni bir savunma izleyecek. Bu transferlerin resmileşmesi durumunda ise defansın yaş ortalaması bir hayli aşağılara inecek..

Höjer Nielsen
Yaş: 25
Uyruk: Danimarka
Boy: 1,83 m
Mevki: Sol Bek
Kulübü: Aaarhus

Ethan Ampadu
Yaş: 19
Uyruk: Galler
Boy: 1,82 m
Mevki: Stoper
Kulübü: Chesea

Jemerson
Yaş: 27
Uyruk: Brezilya
Boy: 1,84 m
Mevki: Stoper
Kulübü: Monaco

Beğendim
38
Sevdim
9
Beğenmedim
3
Üzgün
4
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap