SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İşte Trabzonspor'un yeni sezon formaları

İşte Trabzonspor'un yeni sezon formaları

14 Haziran 2024 Cuma - 14:46




Trabzonspor'da 2024-2025 sezonu formaları tanıtıldı....





Stadyum sponsoru Papara ile olan iş birliğini genişleten Trabzonspor, forma göğüs sponsorluğu için de aynı firma ile anlaşmıştı. Bordo mavililer, Papara ile birlikte yeni sezon formalarını tanıttı.

formalar-2.webp

formalar-3.webp

 

Başkan Doğan'ın açıklamaları;

"Burası öyle bir şehir ki Trabzonlu olup Trabzonspor’u desteklemeyen bir kişi bulamazsınız. Dünyanın neresine giderseniz gidin böyle bir taraftar böyle bir aidiyet bulamazsınız. Burada herkes Trabzonsporlu. Dünyanın 4 dört tarafına yayılmış Trabzonsporlar gurur duyuyorlar.

En övülünecek gerçek budur. Elimizdeki en büyük güçtür. Yeni forma sponsorumuz artık papara. Emre beye teşekkür ediyorum. Trabzonspor’u tercih ettikleri için. Formalarımız bugünden itibaren satışta olacak taraftarımızdan ricamız yeni formalarımızdan satın alarak bayramlaşmaya o formalarla gitmeleri."

Emre Kenci’nin açıklamaları


Gurur ve mutluluk verici bizim için. 2018 de minik bir anlaşma yapmıştık bu günlere kadar geldik. Papara Trabzonspor’un göğsünde bulunacak. Bundan mutluluk duyuyorum Yaptığımız anlaşmanın çok doğru olduğunu düşünüyoruz. Ertuğrul başkanın vizyonuyla takımın başarısının artacağına olan inancımız tam. Papara yeni kategorilerle hizmet veren şirketlerle büyümeye devam ediyor. Trabzonspor’a önümüzdeki yıl Türkiye’de Avrupa da ve arena da başarılar diliyorum. Basketbolda da yatırımlarımız var. Yaptığımız anlaşmalar markamız için çok doğru yatırımlar.





HABER MERKEZİ

 

Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap