SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İzmir kaynaklı bu haber kulislere bomba gibi düştü! Halil Fırtına’ya Parmak Göztepe’ye

İzmir kaynaklı bu haber kulislere bomba gibi düştü! Halil Fırtına’ya Parmak Göztepe’ye

Karadeniz Özel

04 Mayıs 2021 Salı - 16:54




Karadeniz’e ulaşan bilgilere göre, Göztepe’nin hocası Ünal Karaman, Türk futboluna kazandırdığı Abdulkadir Parmak’ı takımında görmek istiyor. Abdullah Avcı ise Halil Akbunar konusunda ısrarcı. Kulüpler arasında görüşmeler sürüyor. Şartların oluşması halinde yeni sezon, Halil; bordo-mavi, Parmak ise sarı-kırmızılı formayı giyebilir.





Kulislere düşen adeta bomba etkisi yarattı. İzmir kaynaklı haberlere göre Trabzonspor ile Göztepe arasında belki de yılın takası gerçekleşebilir.

Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre, disiplinsiz davranışları nedeniyle Abdullah hocanın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Abdulkadir Parmak’a eski hocası Ünal karaman kucak açtı. Yine aynı kaynaklardan gelin bilgilere göre, Karaman, Trabzonspor’u çalıştırdığı dönemlerde Türk futbol vitrinine sunduğu Abdulkadir Parmak’ı Göztepe’de görmek istiyor. İddiaya göre, Trabzonspor ile Göztepe arasında sezon bitmeden yılın takası gerçekleşebilir. Aynı kaynaklar, Abdullah Avcı’nın çok istediği kanat oyuncusu Halil Akbunar’ın yeni sezon Trabzonspor’a, Abdulkadir Parmak’ın ise Göztepe’ye gidebileceğini öne sürdü. Bu takasın gerçekleşmesi halinde yeni sezonda Halil, bordo-mavi, Parmak ise sarı-kırmızılı olacak.

2012 yılından bu yana Göztepe’nin formasını giyen Halil Akbunar, bu sezon 37 lig maçına çıktı. 27 yaşındaki sağ kanat takımına 9 gol, 11 asistlik katkı sağladı.
26 yaşında olan Abdulkadir Parmak ise bu sezon 26 lig maçında görev yaptı. Deneyimli orta saha gol ve asist üretemedi. Parmak bin 862 dakikada sahada kaldı.

Beğendim
6
Sevdim
6
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap