A+ A-
Yorum
10

Juventus mu? Liverpool mu?

Yayın Tarihi: 05.09.2019 - 16:11
Uğurcan Çakır’ın taliplileri artıyor. İngiliz ekibi Liverpool’un bir süredir takip ettirdiği genç kaleciyi İtalya’nın ünlü kulübü Juvertus’un da yakından izlediği ortaya çıktı.

// Osman BAŞKIR // Karadeniz Özel // Hiçbir başarı karşılıksız kalmaz. Uğurcan’ın durumunu en güzel bu sözler anlatıyor. Yeni sezona müthiş bir başlangıç yapan Uğurcan, Fenerbahçe derbisindeki performansıyla parmak ısırttı. Genç kaleciyi bir süredir takip eden Liverpool’un, gönderdiği scout ekibinden, ‘Kaçırmayalım, alalım’ raporu verildiği öğrenildi. Uğurcan Çakır’a ilgi yalnızca Liverpool ile sınırlı değil.

İtalya Seri A’nın şampiyonluklara ambargo koyan ekibi Juventus’un da Trabzonspor’un genç yeteneğini özel olarak izlettiği ortaya çıktı. Merih Demiral’ın da övgüyle bahsettiği Uğurcan için her 2 kulüp 7 Eylül’de oynanacak Türkiye-Andorra maçına geliyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in görev vermesi halinde Uğurcan, bir kez daha alıcı gözle izlenecek.

Genç kaleciyi , Liverpool’un hocası Jurgen Klopp ve Juventus’un deneyimli teknik direktörü Maurizio Sarri kadrosunda görmek istiyor. Uğurcan yarışında kimin galip geleceğini ise zaman gösterecek. Bu arada Uğurcan Çakır’ın bonservis bedeli de belli oldu. Bordo-Mavili kurmayların 23 yaşındaki genç kaleciyi 20 milyon Euro’nun altında satmayacağı ifade edildi.

Muhabir/Editör:Hamdi Usta
Etiketler