SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kağan futbolu bırakma noktasına geldi

Kağan futbolu bırakma noktasına geldi

23 Şubat 2021 Salı - 16:23




Trabzonspor'da Başakşehir maçında zorunluluktan kaleye geçen genç kaleci Kağan Moradaoğlu'nun bir dönem, okulundaki derslere ağırlık vermek için futbolu bıraktığı öğrenildi.





Trabzonspor’da gündem genç kaleci Kağan Moradaoğlu, Trabzonspor altyapısında dikkat çekince antrenörlüğünü şimdi futbol izleme komitesinin başındaki isim İhsan Derelioğlu yaptı. Derelioğlu’ndan sonra Kağan’ı Bilal Çetinkaya devraldı. Çetinkaya’nın himayesinde çalışmalara başlayan Kağan, bir gün hocasının kapısını çaldı.  Kaleciliği hatta futbolu bırakacağını; bıraktığını belirterek, altyapı tesislerinden ayrıldı. Uzun zaman idmanlara gitmedi. Nedeni ise okuluna ve derslerine çok daha fazla zaman ayırmaktı.  

Kağan’ı sonunda Bilal Çetinkaya ikna etti ve geri dönmesini sağladı. Son iki sezondur A takımla da idmana çıkan Kağan’ın A takımdaki kaleci antrenörlerinin de gelişiminde önemli rolü oldu.

Bu arada, Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun da Kağan’ı iki yıldır yakından takip ettiğini her idmanı izleyişinde Kağan ile ilgili teknik adamlardan bilgi aldığı da bildirildi.

Fotospor

Beğendim
7
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
4
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap