SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kanat forvet Miami’den yola çıktı! Trabzonspor mu, Fenerbahçe mi?

Kanat forvet Miami’den yola çıktı! Trabzonspor mu, Fenerbahçe mi?

14 Eylül 2023 Perşembe - 13:19




Adı uzun zamandır Trabzonspor'la anılan, son günlerde Fenerbahçe'nin de devreye girdiği iddia edilen Celaleddin Maşaripov İstanbul'a geliyor.





Meksika ile 3-3 biten maçta sahaya kaptan olarak çıkan Celaleddin Maşaripov'un, Miami üzerinden İstanbul'a gelmek için yola çıktığı iddia edildi. Son olarak Al-Nassr'ın yaptığı yıldız transferleri sonrasında sözleşmesi feshedilen Özbek Milli Takım kaptanının Atlanta-Miami-İstanbul seferiyle Türkiye'ye geleceği, boşta kalmamak adına bir Süper Lig takımıyla anlaşma imzalayacağı iddia edildi. 
 
TRABZONSPOR MENAJERİNİN PEŞİNİ BIRAKMADI
 
Maşaripov’un hangi takıma imza atacağı açıklanmadı. Özbek oyuncunun Süper Lig’de yabancı statüsünde olmayacağı için pek çok taliplisinin olduğu belirtildi. Maşaripov’un adı daha önce Trabzonspor ve Fenerbahçe ile anılmıştı. Özellikle bordo-mavili ekibin 30 yaşındaki oyuncunun menajeriyle teması hiç kesmediği biliniyordu.
 
FORMASINI RONALDO'YA BIRAKTI
 

 
Maşaripov, Al-Nasr’da Ronaldo sonrasında kadro dışı kaldı. Sonra da serbest bırakıldı. 7 numarayı Ronaldo’ya bırakarak popüler oldu. Özbek oyuncu TFF’nin aldığı yeni karar sayesinde yabancı olmayacak.
 
TRABZONSPOR DAHA ÖNCE DE İSTEMİŞTİ
 
Bilindiği gibi Trabzonspor'un, üç yıl önce Pakhtakor'da oynarken Celaleddin Masharipov'u almaya çalışmıştı.. Ancak Taşkent kulübünün lider oyuncusu için 6 milyon euro'luk bir ücret talep etmesi bu transfer gerçekleşmedi.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
8
Sevdim
3
Beğenmedim
5
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap