SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Karadeniz diyor ki; Mehmet Ali Yılmaz'ı unutturmak mı?

Karadeniz diyor ki; Mehmet Ali Yılmaz'ı unutturmak mı?

04 Ağustos 2022 Perşembe - 09:58








TRABZONSPOR Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulübün Burada sizlerin huzurlarınızda rahmetli kurucu üzere tüm başkanlarımıza, eski başkanlarımıza 55. kuruluş yıl dönümü kutlamalarında yaptığı, noktasına virgülüne dokunmadığımız konuşmasının giriş kısmında şunları söyledi;

“Tam 55 yıl önce bugün Trabzon şehrini, Trabzon tarihinin altın sayfalarına taşıyacak olay gerçekleşti. Çok sevdiğimiz, gönül verdiğimiz Trabzonspor’umuz kuruldu. Trabzonspor çok uzun uğraşlar sonucu kuruldu. Bu kulüp büyük inatlarla, özveriyle, esnafından yöneticisine, şehrin güzide insanlarının bin bir emeğiyle dünyaya geldi.

Burada sizlerin huzurlarında rahmetli başkanlarımız; Ali Osman Ulusoy, Rıfat Dedeoğlu başta olmak üzere bugün aramızda olmayan tüm kurucularımızı ve kulübümüzün bugünlere gelmesi için uğraş, emek veren tüm büyüklerimizi şükran ve rahmetle anıyor...

Kurucularımızdan çok değerli büyüğümüz Nizamettin Algan’a, yine çok değerli büyüğümüz Şamil Ekinci, Ahmet Celal Ataman başta olmak üzere aynı zamanda hem kurucumuz hem de kulüp başkanlığımızı yapan Salih Erdem Bey de başta olmak sağlıklı uzun ömürler diliyor, ebediyete intikal edenlere Allah’tan rahmet diliyorum.”

Her bir kelimesini okudunuz!

Bizler de Trabzonspor’umuzun kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz...

Aramızda olmayan büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyoruz...

Gelelim meseleye...

SAYIN AHMET AĞAOĞLU...


Öncelikle bizi böyle bir yazı yazmaya mecbur bıraktığınız için üzgünüz! Elinde tuttuğunuz bu gazete Sayın M.Ali Yılmaz'ın sahibi olduğu Tek- Art Medya kuruluşunun. Ve bu gazete size Trabzonspor adına sürekli destek oldu.

Ama bilmelisiniz ki bu kulübün sahibi değilsiniz!

Bunun içinde vefalı olmayı, hak teslimi yapmayı, dünü unutmamayı, nankör olmamayı size hatırlatmak zaruri oldu!

Sayın Ağaoğlu ismini itina ile söyleyemediğiniz(!) Trabzonspor Büyük Kongresinin “Onursal Başkan” unvanı verdiği bir büyük değeri var!

Bu unvanı kendi kendine almadı...


Trabzonspor Genel Kurulu’nda üyeler tarafından teklif edildi ve alkışlar arasında kabul gördü...

UNUTTUNUZ MU YOKSA!..

Kuruluş yıl dönümü etkinliğinde yaptığınız konuşmada, hayatta olan olmayan birçok değerden ismi ile bahsederken, o büyük değeri es geçmenizi yadırgıyor ve ayıplıyoruz...

Ahmet Ağaoğlu’na bu yakışmış olabilir ama

Trabzonspor başkanına hiç yakışmaz!..

Siz sadece Ahmet Ağaoğlu değil, Trabzonspor başkanısınız!..

Gücünüzü de Ahmet Ağaoğlu olmanızdan değil Trabzonspor başkanlığından alıyorsunuz! Siz Trabzonspor kulübünün kapısını bilmezken, hiç kimsenin aday olmadığı dönemde, yani kulübün en zor ve beş kuruş geliri olmadığı dönemde “Gel başkan ol, yoksa bu kulüp batar” denilen ortamda İstanbul’dan gelerek kulübü sahiplenen, uzun yıllar maddi ve manevi olarak sırtlayan, Türkiye’de hiçbir kulübün tesisi yokken o muhteşem tesisleri tek başına yapan, İstanbul takımlarına karşı masada ağırlığını koyup Trabzonspor’un 4. büyük olarak hakkının teslim edilmesini ve havuz gelirinden hak ettiği geliri almasını sağlayan, Türkiye’de her kesimden büyük sevgi ve saygı gören bir büyük değerden bahsediyoruz Sayın Ağaoğlu...

ASLINDA SİZ DE ÇOK İYİ TANIRSINIZ!

Ama insanlar bazen nankör olabiliyor!

O konuşmada isimleri sayarken “Onursal Başkanım M. Ali Yılmaz” demek neden zorunuza gidiyor? Ziyaret ettiğiniz insanları da biliyoruz..

SAYIN AĞAOĞLU BATMAKTAN SİZİ ESKİ BAKAN BERAT ALBAYRAK’IN KURTARDIĞI BİLİNİYOR

Trabzonspor’un şampiyon olması bizi son derece mutlu etmiştir.

ŞAMPİYONLUĞUN GİZLİ KAHRAMANININ KİM OLDUĞUNU BİLİYORUZ!

Siz de iyi biliyorsunuz!..

Eski Bakan Berat Albayrak’ın verdiği büyük destek olmasa ne yapardınız?

Bunu not edelim!.. Vefa değil mi?

TRABZONSPOR HEPİMİZİN ORTAK SEVDASI...

Ama başkanlık makamı kimsenin kendi egolarını tatmin edeceği makam değildir...


Bu kulübün dününü çok iyi bileceksiniz...

Kulübün değerlerinde ayrımcılık yapmayacaksınız...

Bugün Trabzonspor kulübünde oturduğunuz mekânda dahi Mehmet Ali Yılmaz’ın imzası ve ismi var...

Şüphesiz Trabzonspor Onursal Başkanı unvanını taşıyan, eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak ilklere imza atmış, Türk futboluna özerkliği getirmiş bir spor adamı olarak Mehmet Ali Yılmaz’ın sizin tarafınızdan anılmaya hiç ihtiyacı yok...

AMMA VELAKİN...


Türk futbolseverlere ve Trabzonspor’a gönül veren milyonlara karşı sorumlu olan Trabzonspor Başkanının almadan hep veren değerlere karşı vefayı bilmek zorunluluğu var!

Bilmiyorsa bildirmek görevimiz olsa gerek... Karadeniz gazetesi olarak diyoruz ki; Lütfen vefa Sayın Başkan...
Bu koltuklar kimseye baki değil!..

Çok güzel bir söz vardır... Denir ki;

“KENDİNE YASLANAN DİK YÜRÜR”

Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz gerek siyasette gerek iş dünyasında gerekse de spor camiasında her daim kendine yaslanarak yürümüştür Sayın Ağaoğlu!

Tek-Art Medya Medya Merkezi ve Karadeniz gazetesi ailesi olarak Trabzonspor’umuzun 55. kuruluş yıl dönümünü kutluyor; nice başarılarla birlikte şampiyonluklar diliyoruz.

Beğendim
7
Sevdim
7
Beğenmedim
6
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap