A+ A-
Yorum
10

Karaman'nın kader maçı!

Yayın Tarihi: 28.02.2019 - 09:42 | Güncelleme Tarihi: 28.02.2019 - 10:54
Bordo-mavili yönetim tecrübeli çalıştırıcıyla ilgili kararı Kasımpaşa sınavından sonra verecek....

Ümraniye hezimeti Ünal Karaman’a olan güveni azalttı. Daha önce tecrübeli teknik adama tam destek veren yöneticilerin geri adım attıkları ve ‘Kasımpaşa maçını bekleyelim’ dedikleri öğrenildi. Kritik karşılaşmadan çıkacak sonuç, Karaman’ın geleceğini de belirleyecek

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Trabzonspor'un şampiyonluk hedeflediği Ziraat Türkiye Kupası’nda Ümraniye’ye 3-1 kaybedip elenmesi yönetimi şok etti. Kupayı kazanıp Avrupa kupalarına katılmayı planlayan Bordo-Mavililerin bu planları tutmadı. Bu beklenmedik gelişme yönetimin, teknik direktör Ünal Karaman ile ilgili kararını da öteledi. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan tecrübeli çalıştırıcıyla yeni kontrat planları yapan Trabzonspor yönetimi şimdi beklemeye geçti.

ÜNAL HOCAYI KİM İSTEMİYOR

Aldığımız bilgilere göre, bordo-mavili kurmaylar Ünal Karaman’la yeni sözleşme için Kasımpaşa ile oynanacak maçı bekleyecek. Bu karşılaşmadan çıkacak sonuca göre, Karaman’a ya ‘devam’ ya da teşekkür edilerek ‘tamam’ denilecek. Hatırlanacağı gibi Karadeniz, 26 Şubat tarihli manşetinde, ‘Ünal hocayı kim istemiyor?’ sorusunu sormuş ve kulüp yönetimi içinden önemli bir ismin Karaman’a karşı olduğunu sayfalarına taşımıştı.