SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Leipzig'de isyan! ''Sörloth, Trabzonspor'a dönsün''

Leipzig'de isyan! ''Sörloth, Trabzonspor'a dönsün''

24 Kasım 2020 Salı - 10:39




Sezon başında Trabzonspor'dan Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth, yeni takımının taraftarlarını kızdırdı. Alman taraftarlar, Norveçli golcünün geri gönderilmesini istedi.





20 milyon Euro bonservis bedeli ödenip, yıllık 5 milyon Euro’luk maliyetle transfer edilen Alexander Sörloth, Leipzig taraftarlarını çıldırttı. Teknik direktör Julian Nagelsmann, Norveçli için, ''Yeni transferler iyi ancak atmaları gereken birkaç adım daha var. Onları 14, 15 ya da 16’ncı oyuncumuz olsunlar diye getirmedik'' dedi.

Alexander Sörloth, Almanya’da TV programlarında da ''Kariyeri boyunca Trabzonspor dışında bir takımda başarılı olamamış bir oyuncuya bu bonservis bedelini ödemek çılgınlıktı'' yorumları yapıldı.

Leipzig taraftarları ise “Sörloth, Türkiye’ye…” kampanyası başlattı. Norveçli oyuncunun devre arasında eski takımı Trabzonspor’a gönderilmesini yerine gol atabilen bir forvet alınmasını istedi.

Beğendim
30
Sevdim
25
Beğenmedim
8
Üzgün
3
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap