SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mandzukic Trabzonspor'da oynamaya hazır

Mandzukic Trabzonspor'da oynamaya hazır

10 Nisan 2021 Cumartesi - 20:36




Menajerler Trabzonspor'a Mario Mandzukic'i önerdi. Milan'da hayal kırıklığı yaşayan Hırvat golcünün sezon sonu İtalyan ekibinden ayrılması kesinleşti.





Hem sezon başında hem de devre arasında Beşiktaş’ın yaptığı iki transfer teklifini reddeden Hırvat golcü Mario Mandzukic, Milan’a transfer olmuştu… ancak Zlatan Ibrahimovic’in arkasında hayal kırıklığı yaratan Hırvat forvet oyuncusuna gelecek sezon kendisiyle çalışılmayacağı deklere edildi. Bunun üzerine Mandzukic’in menajeri takım arayışlarına başladı.

Önce Beşiktaş’ın kapısını çaldı. Olumsuz cevap aldı. Daha sonra Trabzonspor’un kapısına geldi. “Manduzkic’le çalışmak isterseniz. Çok uygun şartlarda bordo-mavili formayı giymeye hazır” mesajı verdi. 

Benik Afobe’yi gönderecek olan Trabzonspor yönetimi ise Mandzukic ismini Abdullah Avcı’nın önüne koydu. Futbolunun son dönemlerinde Adebayor ve Robinho’dan üst düzey verim alan Avcı’nın Mandzukic için vereceği cevap Trabzonspor’da sürpriz bir gelişmeye neden olabilir.

Beğendim
13
Sevdim
10
Beğenmedim
5
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap