SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Menajeri açıkladı! Trabzonspor’un 4’üncü transferi ''Paşa'' lakaplı Alferdo Espino

Menajeri açıkladı! Trabzonspor’un 4’üncü transferi ''Paşa'' lakaplı Alferdo Espino

13 Haziran 2021 Pazar - 18:28




Transferin hızlı takımı Trabzonspor, 4’üncü transferini La Liga’dan yapıyor…





Menajer Nacho Oviedo’nun iddiasına göre, bordo-mavililer “Paşa” lakaplı Alferdo Espino’ya kiralama opsiyonlu satın alma teklifi yaptı.

Ancak yerel Diario De Cadiz gazetesinin iddiasına göre 29 yaşındaki Uruguaylı sol bekin formasını giydiği Cadiz’de yöneticilerin bu iddiadan habersiz.

30 Haziran 2023'e kadar sözleşmesi devam eden Uruguaylı sol bekin sözleşmesinde 25 milyon Euro'luk bir fesih maddesi olduğu hatırlatıldı. Bu nedenle bir yıl içinde sadece bir yıllık bir kiralama teklifini kabul etmenin uygun olmayacağı iddia edildi.

Ancak haberde “Espino'nun menajerlerinin, başka bir kulüpte daha iyi bir sözleşme bulmak için onu Cádiz CF'den çıkarma konusundaki ilgisi Uruguay'dan gelen haberlerle ilişkilendirilebilir” iddiasına yer verildi.

“Önümüzdeki birkaç hafta için herhangi bir gelişmez olmazsa, 'Pacha' Espino, 6 Temmuz'da El Rosal tesislerinde görünmek zorunda kalacak” denildi.

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
4
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap