SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Menajerlerden sürpriz öneri! İspanyol golcü Trabzonspor'a

Menajerlerden sürpriz öneri! İspanyol golcü Trabzonspor'a

17 Nisan 2021 Cumartesi - 19:55




Menajerler, bu sezon Alaves’te 21 maçta dört gol ve üç asistlik performans sergileyen İspanyol santrfora bordo-mavili formayı giydirmek için yetki belgesi istedi. Trabzonspor yönetiminin teknik direktör Abdullah Avcı'dan gelecek cevaba göre harekete geçeceği belirtildi. İşte flaş transfer gelişmesinin detayları...





Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen ve bu doğrultuda girişimlerine başlayan Trabzonspor, en az iki forvet takviyesi planlıyor.

Uzun zamandır görüşme halinde olunan Kasımpaşa'nın 30 yaşındaki Gineli golcüsü Koita ile birçok konuda anlaşmaya varılırken, menajerler tarafından sürpriz bir isim önerildi.

LUCAS PEREZ ÖNERİSİ!

Atletico Madrid altyapısında yetişen, ardından Dinamo Kiev, Deportivo, Arsenal, Paok ve West Ham gibi önemli takımlarda da forma giyen 32 yaşındaki forvet Lucas Perez, bordo-mavili kulübe teklif edildi.

ABDULLAH AVCI KARAR VERECEK

Bu sezon Alaves takımında görev yapan ve 21 maçta 4 gol, 3 asistlik performans ortaya koyan İspanyol santrfora bordo-mavili formayı giydirmek için yetki belgesi isteyen menajerler kulübün kapısını çalarken, yönetim kurulu ise bu ismi teknik ekip ve scout ekibine bildirdi.

Teknik direktör Abdullah Avcı'dan gelecek cevaba göre kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcu için hamle yapılabileceği öğrenildi.

Bu arada Perez'in menajerlik firmasının Trabzonspor altyapısında çok sayıda oyuncusunun yer alması dikkat çekti.

İstikrarı ile kendinden bahsettiren Perez, geçtiğimiz sezon 34 maçta 11 gol, bu sezon ise 20 maçta 4 gol kaydetti.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
4
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap