SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Meral Çolak: 2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor olacak

Meral Çolak: 2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor olacak

29 Mayıs 2021 Cumartesi - 11:28








Sosyal medyada dün ortaya çıkan bir görüntü, Trabzonspor taraftarını büyük bir heyecana sevk etti.

Radyocu Haluk Kesim, ‘Limitsiz Gündem’ adlı youtube programında ünlü astrolog Meral Çolak’ı konuk etti. Çolak, ocak ayında da bu programa katılmış, diğer takımların bir hayli gerisinde olan Beşiktaş’ın şampiyon olacağını duyurmuştu. Çolak bu kez, bordo-mavili camiayı heyecanlandıran bir açıklama yaptı, “2021-2022 yılında Trabzonspor şampiyon olacak” dedi. Meral Çolak’ın bu sözleri sosyal medyada gündem olurken Karadeniz ünlü astroloğa ulaştı. Meral Çolak’a, “Bu öngörünüzün dayağı nedir? Neye istinaden bu flaş iddiada bulundunuz?” sorusunu yönelttik.

MERAL ÇOLAK BİZE ŞU AÇIKLAMAYI YAPTI:

“Benim büyükannem şifacıydı. Bendeki özelliği ilk o keşfetti. Sonra bu işin uzmanı olan İsrailli bir büyüğüm ile çalışmaya başladım. Bana yol gösteren, her şeyi öğreten o oldu. Şu anda kendisi 92 yaşında ve İsrail’de yaşıyor. Yine görüşüyoruz. Bana her konuda yol gösterici oluyor. Onun bana ilk öğrettiği şey, ‘kesinlikle
bunu yaparken yalandan uzak kalmalısın. Aksi halde başarılı olamazsın’ oldu. Bu bizim kırmızı çizgimiz. Bu işin en önemli detayı maneviyat. Zaten söylediğimiz şeylerin çıkması, hep maneviyatla ve doğrulukla ilgili. Orada yalnızca gördüklerimi söylüyorum. Beşiktaş için de aynı oldu.

Trabzonspor için de aynısı oldu. Trabzonspor’un uzun süren bir özlemi var. İnsanlar, tüm enerjilerini takım üzerine odaklamış durumdalar. Bu, Trabzonspor’un başarılı olması için önemli nedenlerden birisi. Diğer önemli şey ise manevi değerlere fazlaca önemli veren bir yapısı bulunuyor Trabzonsporluların. Artık özlem anlamında uç noktaya gelmişler. Mücadeleci yapıları takıma sirayet edecek ve bu sezon sonunda şampiyon olacaklar. Tabii ki bunlar benim gördüklerim ve size aktardıklarım. Farklı şeyler olur mu? Onu da bize yüce Yaradan gösterecek.

Beğendim
13
Sevdim
4
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap