SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mesut Özil geldi Jose Sosa Trabzon’a geri dönüyor!

Mesut Özil geldi Jose Sosa Trabzon’a geri dönüyor!

20 Ocak 2021 Çarşamba - 17:25




Trabzonspor Transfer Haberleri...Trabzonspor, eski yıldızı Jose Sosa'ya yeniden kavuşmak üzere...Fenerbahçe'nin Mesut Özil'i transfer etmesi Arjantinli futbolcunun moralini iyice bozdu. Kadroda kendisine yer bulması hemen hemen imkansız hale gelen Sosa, eşinin de baskısıyla eski kulübüne dönmenin yollarını arıyor.





Trabzonspor Transfer Haberleri...Trabzonspor orta sahaya Enzo Perez’i getirmeye hazırlanıyor… son detaylar konuşuluyor. Arjantinli yıldızın transferinde en büyük pay sahibi ise yakın dostu Fenerbahçeli Jose Sosa. Asıl bomba iddia ise Perez’in ardından Sosa’nın da Trabzonspor’a döneceği.

Eşi Caroline’nin ısrarla Trabzon’a dönmek istemesi, Mesut Özil transferi sonrasında Jose Sosa’nın da kendisini fazlalık hissetmesi işleri kolaylaştıracak gibi duruyor. Çünkü Fenerbahçe’de de Sosa’dan bir vazgeçiş gözleniyor. Bu yüzden Sosa bir yandan Fenerbahçe ile ayrılığı konuşuyor, bir yandan da Trabzonspor yönetimin nabzını yokluyor.

Başkan Ahmet Ağaoğlu her ne kadar “bırakıp gittiği için” kırgın olsa da Fenerbahçe’den 2.8 milyon euro gibi astronomik bir kazandığı için Sosa’ya da kızmadı. Çünkü Jose Sosa gitmeden önce kendisine, “Nasıl hayır diyebilirim?” diye sormuştu. 

Gelen bilgilere göre eğer Sosa, Fenerbahçe’den 2 milyon euro tahsil edebilirse, ikinci yarı Trabzonspor’da 800 bin euro’ya oynayacak. Önümüzdeki sezonda da 1.5 milyon euro’ya oynayarak ya ülkesine dönecek. Ya da emekli olacak.

Beğendim
17
Sevdim
8
Beğenmedim
15
Üzgün
2
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap