SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Newton: Büyük bir fırsat yakaladım

Newton: Büyük bir fırsat yakaladım

01 Ağustos 2020 Cumartesi - 16:52




Trabzonspor ile Türkiye Kupası'nı kazanan Eddie Newton, İngiltere'den neden ayrıldığını ve bordo mavililerde yakaladığı fırsatı kaybetmek istemediğini dile getirdi.





Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir'in ardından geçici olarak göreve getirilen Eddie Newton, açıklamalarda bulundu.
Eddie Newton, İngiltere'den neden ayrıldığıyla alakalı ise, ''Bir süredir 1 numara olmaya çalışıyorum. Ama İngiltere'de bunun gerçekleştiğini görmedim. Bu yüzden başka ülkeye gittim. Burada da 6 ay bekledim. Burada daha fazla fırsat olduğunu hissettim. Şansı yakaladım. Şimdi bu fırsatı değerlendirmek zorundayım. Yoksa asla 1 numara olamayacağım.'' dedi.

İngiltere'de siyahi menajerlerin azlığına dikkat çeken Newton, ''Rakamlar yalan söylemez. Üst ve alt liglere bakabilirsiniz. Bu benim fikrim ya da görüşüm değil. Sadece gerçekler. Ligde çok az siyahi menajer var'' diye konuştu.
Başkan Ağaoğlu ile görüşeceğini açıklayan Newton, ''İş yapabileceğimi kanıtlamak için uzun bir yol kat ettim. Başkan hazır olduğunda, oturup geleceğim hakkında konuşabiliriz'' diyerek sözlerini noktaladı.

Beğendim
6
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap