SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nihat Tümkaya; ''Onur çok iyi kaleci değil!''

Nihat Tümkaya; ''Onur çok iyi kaleci değil!''

27 Ağustos 2018 Pazartesi - 10:59




Eski Trabzonsporlu Nihat Tümkaya, kaleci gözü ile Onur Kıvrak’ı değerlendirdi...





Trabzonspor’un geçmiş dönemde kalesini koruyan Nihat Tümkaya, Onur’un süsleme sanatını iyi yaptığını ifade ederek, “Hamlelerinde eksiklikler var. Özellikle son sezonlarda gereksiz yediği goller var” dedi

5 YIL OYNADI

TRABZONSPOR’UN başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak, eski günlerini aratıyor. Geçmişte başarılı bir grafik sergileyen Onur’un bu sezon ise performansında düşüş yaşanıyor. 1993-1998 yılları arasında Bordo-Mavili takımın kalesini koruyan Nihat Tümkaya da Onur’un performansını bir kaleci gözü ile değerlendirdi.

EKSTRA KALECİ DEĞİL

ONUR Kıvrak’ın çok iyi bir kaleci olmadığını söyleyen Nihat Tümkaya, “Onur, çok göklere çıkarıldı. Ondan da beklentiler arttı. Şimdi ise o beklentilere cevap veremeyince hayal kırıklığı oluyor. Onur, iyi kalecidir ama çok iyi bir kaleci değildir. Ekstra bir kaleci değildir” dedi.


SÜSLEME YAPIYOR

PERFORMANSINDAKİ düşüşün sakatlıkla alakalı olduğunu söyleyen eski kaleci Nihat, “Türkiye’de bir ismi göğe de çıkarırlar, yerin dibine de sokarlar. Teknik olarak değil, duygusal olarak bakıyoruz. Onur söylendiği kadar üst düzey bir kaleci de değil. Süsleme sanatını iyi yapıyor. Kurtarışlarını süslüyor” şeklinde konuştu.

PERFORMANSI DÜŞTÜ

SON sezonlarda Onur’un performansının çok düştüğünü de söyleyen Nihat Tümkaya, “Onur tribünlere oynamayı çok seviyor. Her şeyi iyi analiz etmek gerekiyor. Bu sezona da çok kötü başladı. Son 1-2 sezondur da çok kötü. Bir kaleci olarak fikrimi söylüyorum. Katılmayanlar, kızanlar da olabilir” diye konuştu.

ONUR KORKUYOR


ONUR’un duran ve yan toplarda eksiklerinin olduğunu da ifade eden eski kaleci, “Bireysel olarak karşı karşıya kaldığında başarılı. Önceden refleksleri de iyiydi ama son dönemlerde hareket bile edemiyor. Ameliyatlar geçirdi. Sanırım korkuyor. Bu nedenle de yediği gereksiz goller var” ifadelerini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap