SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Oleksandr Karavayev Trabzonspor’a önerildi

Oleksandr Karavayev Trabzonspor’a önerildi

30 Mart 2021 Salı - 10:09




Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Oleksandr Karavayev menajerler tarafından Trabzonspor'as önerildi. Son karar Abdullah Avcı'nın...





Trabzonspor’da Karavaev sürprizi… Dick Advocaat döneminde Fenerbahçe’de kiralık oynayan Ukraynalı oyuncu Türk takımlarıyla arası çok iyi olan menajeri Shablii tarafından bordo-mavili takıma önerildi. Advocaat’ın bir türlü adını öğrenemediği Karavaev, Ukrayna’ya dönüşünde Zorya’ya transfer olmuş ardından performansını yükselterek hem Ukrayna Milli Takımı’nın değişilmezi olmuş, hem de Dinamo Kiev’e transfer olmuştu. Sağ bek arayışlarına devam eden Trabzonspor’da yönetim Ukrayna’dan gelen oyuncuların şehre her zaman çok çabuk uyum sağladığını Abdullah Avcı ile paylaştı. Karavev’i istemesi durumunda bir operasyon yapabileceklerini iletti. Avcı’nın önceliği ise menajerlerin önerdiği değil kendisinin belirlediği oyuncuların transfer edilmesi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap