SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Pitbull Ndidi’yi Başkan bitirecek

Pitbull Ndidi’yi Başkan bitirecek

19 Haziran 2024 Çarşamba - 10:54




Başkan Ertuğrul Doğan’ın Ndidi’ye 2+1 yıllık kontrat karşılığında her yıl için 2 milyon 750 bin euro garanti maaş ve bir defaya mahsus 1.5 milyon euro imza parası teklifini yapacağı ifade edildi.





Teknik direktör Abdullah Avcı’nın yeni sezon planlamalarında önemli yeri olan ön libaro Wilfred Ndidi için başkan Ertuğrul Doğan’ın devreye girdiği öğrenildi.

Leicester City’de sözleşmesi biten ve İngiliz ekibinden ayrılma kararı alan 27 yaşındaki Nijeryalı orta sahaya, en üst limit maaş verilecek. Gelen bilgilere göre, Başkan Ertuğrul Doğan ve yetkili bir isim Ndidi ve menajeriyle son bir görüşme daha yapacak.

Bu toplantıda Doğan’ın Ndidi’ye 2+1 yıllık kontrat karşılığında her yıl için 2 milyon 750 bin euro garanti maaş ve bir defaya mahsus 1.5 milyon euro imza parası teklifini yapacağı ifade edildi.
 
Galatasaray’ın da peşinde olduğu Wilfred Ndidi’nin piyasa değeri 16 milyon euro olarak gösteriliyor. Ön libero mevkinin yanı sıra orta sahanın her bölgesinde görev yapabilen Wilfred Ndidi, sert markajı, agresif yapısıyla Leicester City taraftarları arasında ‘pitbul’ olarak tanımlanıyor.

Ndide geride kalan sezon Championship’te 32 maça çıktı, 4 gol 5 asistlik performans sergiledi. İhtiyaç halinde stoper olarak da görev yapabilen Wiffred Ndidi, Nijerya Milli Takımı’nda 57 kez forma giydi.


İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
6
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap