SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Premier Lig'deki Trabzonlu Karadeniz'e uçuyor!

Premier Lig'deki Trabzonlu Karadeniz'e uçuyor!

12 Mayıs 2024 Pazar - 16:50




23 Şubat 2023 yılında UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Basel'in Trabzonspor'u ağırladığı maçta ağları sarsan Zeki Amdouni'nin babasının Trabzonlu olduğu ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fırtına'nın transfer gündeminde olan futbolcu için Başkan Ertuğrul Doğan yeni bir hamle yaptı.





Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın gözü Trabbzonlu futbolcularından başkasını görmüyor. Özellikle yerli rotasyonunu güçlendirmek açısından Süper Lig'de ya da yurt dışında yaşayan gurbetçi Trabzonlular yakından takip ediliyor.
 
Sezon başında bordo-mavililerin gündemine gelen ancak 18.6 milyon Euro bonservis bedeliyle Premier Lig takımlarından Burnley'nin yolunu tutan Zeki Amddouni yeniden gündemde. Babası Trabzonlu olan ve Trabzonspor - Basel eşleşmeleri sırasında bordo-mavili kulüp hakkında güzel sözler söyleyen İsviçre Milli Takımı'nın golcüsü için yeniden girişimler yapılacak.
 
Annesi Tunuslu olan Zeki, eğer Trabzonspor forması giymeyi tercih ederse kendisine "mavi kart" çıkarılacak. Bu sayede Süper Lig'de yerli statüsünde oynayabilecek.

Beğendim
8
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap