SON DAKİKA
SON DAKİKA


Abdullah Avcı VARA GİTMELİ
29.01.2023

Trabzonspor, istikrarsız sonuçlar almaya ve deplasmanda hayal kırıklığı yaşamaya ve yaşatmaya devam ediyor. Sezon başından beri bir türlü kadro istikrarı yakalanamadığı gibi oyun ve sonuç istikrarı da yakalanamadı. İçerde kazandı dışarda 5 yedi, içerden Feneri yendi Karagümrük’e yenildi. Formsuz oyuncular oynatıldı. Formda olanlar oynamadı. Dolasıyla bir türlü istikrar yakalanamadı. Bugün de böyle bir film seyrettik. İlk yarıda tam bir deplasman takımı gibi oyuna, topa, pozisyona hakim olan bir Trabzonspor vardı. Gol buldu, pozisyon buldu ve en önemlisi rakibe pozisyon vermedi. Kısacası bu sıkıntılı süreçte iyi bir ilkyarıydı.

 Ancak, az öncede belirtiğim gibi ikinci yarı ilk yarının tam tersi sırada bir takım görüntüsü verdi. Sıradan oyuncuların verdiği bir grup görüntüsü yansıttı. Şampiyon takım gitmiş, şampiyon oyuncular gitmiş dönem iyi oynadığımız oyunlar gitmiş yerine ne yaptığını bilmeyen savunmada birbirine çarpan kanatları olmayan, santraforu olmayan bir takım görüntüsü verdi Trabzonspor. Bundan dolayı Abdullah Avcı VAR’a gitmeli. Şunu söylemeli. Şampiyon takım benim takımın olamaz. Bu takım Trabzonspor olamaz. Bu kadro bu kadar kötü oynayamaz. Bundan bir yanlışlık var. Bir VAR’A gideyim 1-2 defa izliyeyim zaman olursa 3-5 defa izliyeyim. Ve savunma ile ilgili de bir karar vereyim. İşin özü bu Trabzonspor, bu saatten sonra şampiyonluk yarışından kopmuştur. Zira yenildiğimiz takım bu ligin en kötü takımlarından biriydi. Küme düşerse kimse şaşırmaz. Bütün bunlardan sonra Abdullah Avcı VAR’a gidip karar vermeli. Var mıyım yok muyum ? Varsa Da Gereğini Yapsın Yoksa da  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap