SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sadi Tekelioğlu: Bir dakika düşünmem Ekuban’ı hemen alırım!

Sadi Tekelioğlu: Bir dakika düşünmem Ekuban’ı hemen alırım!

Karadeniz Özel

18 Haziran 2024 Salı - 00:03




Karadeniz Fırtınası YouTube kanalına konuk alan usta teknik direktör Sadi Tekelioğlu, eski yıldızın geri dönmesinin Trabzonspor’a önemli katkı sağlayacağını söyledi.





Bordo-mavili takımın transferlerini değerlendiren Sadi Tekelioğlu, Anthony Nwakaeme ve Caleb Ekuban ile ilgili flaş değerlendirmeler yaptı. Nijeryalı yıldız Nwakaeme’nin geri dönmesinin isabetli bir karar olduğunu dile getiren Tekelioğlu, Genoa ile yol ayrımında olan Caleb Ekuban ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı.

Bir teknik adam olarak Ekuban’ı çok beğendiğini dile getiren Sadi Tekelioğlu, “Şu anda Trabzonspor’un en fazla ihtiyaç duyduğu futbolculardan birisi olarak görüyorum Ekuban’ı. Yönetimin yerinde olsam hemen çağırır en az 2 yıllık kontrat yaparım. Fizik olarak güçlü, kolay adam geçiyor. Trabzon’u da çok seviyor” ifadesini kullandı.

Trabzonspor’da 47 gole katkı yaptı

30 yaşında 1.82 boyunda olan Caleb Ekuban, 2021 yılından bu yana İtalyan ekibi Geno’nın formasını giyiyor. Bu sezon 29 lig maçında görev yapan Ekuban, 4 gol 3 asistlik performans sergiledi. Trabzonspor’da 3 sezon forma giyen Ekuban toplam 103 maça çıktı, 29 gol atan Ganalı forvet 18 de asist yaptı.

İSMAİL DÜZGÜN

 

Beğendim
10
Sevdim
2
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap