A+ A-
Yorum
10

Sambacı olmazsa Todor gelecek

Yayın Tarihi: 04.01.2020 - 11:31 | Güncelleme Tarihi: 04.01.2020 - 11:26
Anderson Talisca’nın transferi için tüm şartları zorlayacak olan Bordo-Mavililer alternatifi de hazır tutuyor. Sambacı da zorun çıkarsa prensip anlaşması yapılan Bulgar 10 numara Todor Nedelev, Trabzon’a çağrılacak.

Ara transferde kadrosunu iyi bir 10 numara ile güçlendirmek istiyen Trabzonspor’da bu bölge için ilk isim Anderson Talisca. Ancak Brezilyalı yıldız ile yapılacak görüşmelerde bir sorun çıkma ihtimalini de göz önüne alan Bordo-Mavililer alternatifi de hazırladı. Gelen bilgilere göre yönetim, Bulgar Lig takımlarından Botev Plovdiv forması giyen ofansif orta saha oyuncusu Todor Nedelev ile temasları sürdürüyor.

26 Yaşında olan Nedelev’i satın alma opsiyonlu kiralamayı planlayan Trabzonsporlu kurmaylar, bu transfer için oyuncunun menajeri ile temaslarını sürdürüyor. Todor Nedelev bu sezon Bulgaristan Ligi'nde görev yaptığı 18 maçta 7 gol 3 asistlik performans ortaya koydu. Bulgaristan Milli Takımı formasını da giyen 10 numara, sol kanat ve sağ kanat bölgelerinde görev yapabiliyor. Sol ayağını iyi kullanan Nedelev'in en önemli özelliği ise uzaktan şutları.

Muhabir/Editör:Hamdi Usta