A+ A-
Yorum
10

SAVAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yayın Tarihi: 24.04.2018 - 09:35 | Güncelleme Tarihi: 24.04.2018 - 09:34

Basketbol Süper Ligi’nde maddi sıkıntıların yanında kümede kalma mücadelesi veren Trabzonspor Baş Antrenörü Bulkaz, “Savaşmaya da devam edeceğiz. Sahaya çıktığımız sürece her maçı kazanmak için mücadele edeceğiz” dedi.

YOK MU SAHİP ÇIKAN

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde maddi sıkıntılarla boğuşan Trabzonspor’da moraller bozuk. Son dönemlerde yaşanan krizlerle ligde kazanmayı da unutan Bardo-Mavililer son 3 haftayı kayıpsız geçerken Dev Adamlar küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Son olarak Demir Grup Büyükçekmece’ye kaybeden Trabzonspor’da Baş antrenör Ozan Bulkaz: "Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum" dedi.

HAKKINI VEREREK

Bordo-Mavili ekibin Başantrenörü Bulkaz, son topa kadar mücadele ettiklerini dile getirdi. Onurlu bir mücadele verdiklerini aktaran Bulkaz, "Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Trabzonspor formasının hakkını vererek son topa kadar savaştılar. Savaşmaya da devam edeceğiz. Biz sahaya çıktığımız sürece her maçı kazanmak için mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.