SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Scout ekibinden Trabzonspor'a Aral Şimşir önerisi

Scout ekibinden Trabzonspor'a Aral Şimşir önerisi

22 Temmuz 2024 Pazartesi - 21:15




Trabzonspor scout ekibi, Midtjylland formasını giyen Aral Şimşir için yönetime bu raporu verdi: Aral’ı Şimşir’i kaçırmayalım





Her transfer döneminde bordo-mavili kulübün gündemine gelen Aral Şimşir’in adı bir kez daha Trabzonspor ile anılmaya başladı. Uzunca bir süredir gurbetçi oyuncuyu takip eden Trabzonspor scout ekibi, Danimarka ekibi Midtjylland’da forma giyen 22 yaşındaki kanat oyuncusu için yeni bir rapor hazırladı. Genç yeteneğin, geleceği olan bir yıldız olacağı görüşünün ağır bastığı raporda, “Müthiş bir oyuncu. Sağ ve sol kanatta oynayabiliyor. Kolay adam geçiyor. Çok hızlı. Ortaları adrese teslim yapıyor. Transfer edilmesi halinde çok yararlı işler yapar” bilgileri yer aldı.

ARAL Şimşir yeni başlayan Danimarka Ligi’nin ilk haftasında, Midtjylland forması ile Aarhus deplasmanında 1 puanı aldıran isim oldu. Aral, geçtiğimiz sezon Antalyaspor’da kiralık olarak oynayan Adam Buksa’ya ‘al da at’ dercesine bir orta yaptı. Buksa da bu ikramı çevirmedi ve topu kafayla ağlara gönderdi. Karşılaşma 1-1 sona ererken, Midtjylland adına elde edilen 1 puanda Aral Şimşir’in bu asisti başrol oynadı. Piyasa değeri 1.5 milyon Euro olan Aral Şimşi’in, kulübü Midtjylland ile 2028 yılına kadar sözleşmese bulunuyor. Aral, U 21 Milli Takımımızda da görev yapıyor.

İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
8
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap