SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Serdar Gürler: Trabzonspor benimle temas kurdu

Serdar Gürler: Trabzonspor benimle temas kurdu

04 Haziran 2020 Perşembe - 15:49




Trabzonspor ve Galatasaray'ın gündeminde olan Serdar Gürler geleceğiyle ilgili konuştu.





Bir zamanlar Trabzonspor forması giyen ve şimdilerde Göztepe formasını terleten Serdar Gürler açıklamalarda bulundu.

Huesca'da devam etmeyeceğini belirten Gürler "Öyle bir niyetim yok ama Allah bilir. Göztepe'de çok mutluyum. Kulübümün 1.2 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu var. Biraz yüksek ama ibreler benden yana. Göztepe çok büyük bir camia. Bir de şimdi yeni stat yaptılar mahallenin ortasına. Çok güzel ve ateşli bir taraftarı var. Büyük kulüplere göre maddi durumu da iyi. Çok iyi yönetiliyor, borcu yok. Temennim aslında burada kalmak. Ailem ve ben burada kendimizi iyi hissediyoruz. Ancak futbol bu, belli olmaz."

Trabzonspor'un kendisi ile temasa geçtiğini belirten Serdar Gürler ""İsmimin büyük takımlarla anılması gurur veriyor. Trabzon'da oynadım, kadro dışı bırakıldım ve aslında iyi de ayrılmadım. Ama kırgınlığım ya da kızgınlığım yok. Sadece birkaç yöneticiye darılmıştım, onlar da gitti zaten. Futbolda küsmek olmaz. Yani Trabzonspor'a kapıları kapatmadım. Direk benimle olmasa da menacerim aracılığıyla temas kuruldu. Herkes büyük takımlarda oynamak ister. Sezon sonunda neler olacak göreceğiz."ifadelerini kullandı.

İspanya'da kendisine hiç yardımcı olmadıklarını belirten Gürler "Geçen sezon başında Huesca'ya transfer olan yıldız oyuncunun, İspanya kariyeri istediği gibi gitmedi. Fazla şans bulamayan Serdar, İspanya günleri hakkında da çarpıcı konuştu: "Oraya hiç uyum sağlayamadım. Biz Türkler nasıl milliyetçiysek, İspanyollar da bir o kadar milliyetçi. Her zaman kendilerini ön planda tutuyorlar." "Bir de buradaki ortam orada yok. Takım olarak vakit geçirmiyorlar, futbolcular bireysel olarak da pek birbirleriyle görüşmüyor. Sıcakkanlı değiller. Yardımcı olmadılar bana ve zorluk yaşadım. Nitekim de fazla süre bulamadım. O nedenle Türkiye'ye dönmek istedim. Ama güzel bir tecrübeydi, pişman değilim. Okay Yokuşlu ve Enes Ünal'ın macerası daha iyi geçiyor, umarım çok başarılı olurlar."

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap