SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sol beki Trabzonspor’a Sturridge ve Campbell getirecek

Sol beki Trabzonspor’a Sturridge ve Campbell getirecek

30 Kasım 2021 Salı - 11:34




Trabzonspor, Newcastle United'ın Kuzey İrlandalı 23 yaşındaki sol beki Jamal Lewis'in transferi için Sturridge ve Kevin Campbell gibi isimleri devreye sokacağı iddia edildi.





Sol bek transferi için Trabzonspor’dan ilk resmi hamle geldi… bordo-mavililer daha önce menajerler tarafından “şansımızı deneyelim” diye gündeme getirilen Jamal Lewis için, Newcastle United’ın kapısı çalındı. Premier Lig devine, “bize gönderin. Bu sezon şampiyonluk yaşasın. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynasın. Size dönsün” denildi.

Newcastle United ilk etapta Trabzonspor kulübünü değerlendirdi. 23 yaşındaki oyuncusunu göndermesi durumunda nasıl bir gelişim göstereceğini hesapladı. Özellikle Sörloth örneği İngiliz ekibi tarafından olumlu bulundu. Lewis için nasıl bir planlama yapıldığı konusunda Trabzonspor’dan bilgi alındı. Gelen bilgilere göre olumlu dönüş oldu.

Trabzonspor bu dakikadan sonra Lewis’i ikna etmek konumunda. Eğer 23 yaşındaki oyuncu Süper Lig’de oynamayı kabul ederse Trabzonspor’a sadece yarı yıllık maaşının bir kısmının ödenerek gelmesi mümkün olacak. Lewis’in iknası için Trabzonspor’un Sturridge, Kevin Campbell gibi isimleri devreye sokacağı da gelen bilgiler arasında.

Beğendim
17
Sevdim
5
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap