SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Şota bize ilaç gibi gelir

Şota bize ilaç gibi gelir

20 Ekim 2020 Salı - 10:06




Taraftarlar, teknik direktör krizine kesin çözüm önerisinde bulundu...





Süper Lig’in 5’inci haftasında da puan kayıplarının yanı sıra etkisiz futbolları ile gelecek haftalara için de hayal kırıklığı yaratan Bordo Mavililerde fatura teknik direktöre kesildi.

Teknik direktör Eddie Newton’ın yetersiz kaldığını düşünen Trabzonspor yönetimi yeni hoca arayışlarına başladı.

Sezon başında Hüseyin Çimşir ile yolların ayrılmasının ardından gündeme gelen Abdullah Avcı söylemleri yeniden güçlenmeye başladı.

Son olarak Beşiktaş’ı çalıştıran, şimdilerde ise yayıncı kuruluşta yorumcu olarak bulunan Avcı, büyük bir çoğunluk tarafından kulübün başında istenmiyor.

Bordo Mavili taraftar grupları sosyal medya aracılığı ile Ahmet Ağaoğlu, Mehmet Yiğit Alp ve Ertuğrul Doğan’a bu krizi çözecek ismin Şota olduğunu iletti.

Mesajlarda yer alan ifadeler ise şu şekilde, “Avcı’nın teknik bilgisi olabilir ama bize yaramaz. Takıma şu an gelecek en iyi isim Şota Arveladze. Hem teknik bilgisi var hem de Trabzonspor sevdası. Ayrıca takımda birçok ülkeden oyuncu var, Şota, 8 dil biliyor. Bağlayıcı olup hepsi ile kuvvetli iletişim kurabilir. Bizim gönlümüzden geçen hoca Şota’dır.”

Beğendim
10
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap