A+ A-
Yorum
10

Tek derdimiz Trabzonspor

Yayın Tarihi: 02.11.2017 - 08:06 | Güncelleme Tarihi: 02.11.2017 - 08:05
Onur, "Trabzonsporlular her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu kadar samimi, gönülden destek veren bir taraftar topluluğu dünyada yok. Ne yapsak az. İddi

SEFERBER OLDUK

Trabzonspor Kaptanı Onur Kıvrak samimi açıklamalarda bulundu. Galatasaray maçının kötü izleri silmek için iyi bir fırsat olduğunu, bunu değerlendirdiklerini belirten başarılı kaleci, “Bizim için bir çıkış, kente moral verme karşılaşmasıydı. Belki de hiç olmadığı kadar iyi hazırlandık, motive olduk. Bunun için takımın tüm deneyimli oyuncuları da seferber oldu. Hocamız Rıza Çalımbay'a elimizden gelen desteği verdik. Bundan sonra da vereceğiz. Kaptan olarak kendisinin adaletine inanıyorum” dedi.

ÖZGÜVEN SORUNU

Onur, "Sezona kötü başlamadık ama üst üste gelen birkaç travmatik sonuç bizi geriletti. Özgüven sorunu yaşadık bazı karşılaşmalarda. Fakat Galatasaray mücadelesiyle beraber o sorunu aştığımıza inanıyorum. Bundan sonra her şey daha başka ve güzel olacaktır. Özellikle de Kayserispor mücadelesinden sonra, milli arada kenetlenip kendi adımıza yarışı yeniden başlatabiliriz. Trabzonsporlular her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu kadar samimi, gönülden destek veren bir taraftar topluluğu dünyada yok. Ne yapsak az” diye konuştu.