SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > TFF yöneticisi Altıntop'tan ilginç Trabzonspor yorumu: Puan farkı kapanabilir

TFF yöneticisi Altıntop'tan ilginç Trabzonspor yorumu: Puan farkı kapanabilir

22 Ocak 2022 Cumartesi - 11:24




Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Millî Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Trabzonspor'un açtığı puan farkının kapanmayacak bir fark olmadığını söyledi





Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Millî Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop Türk futbolcu ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Altıntop şampiyonluk yarışıyla ilgili de dikkat çeken bir ifade kullandı. Altıntop Trabzonspor'un açtığı puan farkının kapanmayacak bir fark olmadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışındaki puan farkının kapanabileceğini belirten Hamit Altıntop, Trabzonspor'un 9 puanla liderlik koltuğunda oturduğunun hatırlatılması üzerine Altıntop, "Çok fazla puan farkı yok. Kapanabilir bir puan farkı. Futbolseverler, büyük camiaların düşüşünden ve puan farkından bahsediyor. Ancak diğer tarafta çıkış yapan, göze hoş gelen ve heyecanlandıran futbolu oynayan diğer takımlarımız var." diye konuştu.

Beğendim
1
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap