SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Thomas Meunier gidiyor mu? İşte sözleşmesinde ki ayrılık maddesi...

Thomas Meunier gidiyor mu? İşte sözleşmesinde ki ayrılık maddesi...

30 Mayıs 2024 Perşembe - 17:09




Trabzonspor'da geldiği günden bu yana sergilediği futbolla göz dolduran Thomas Meunier, Belçika basınına konuştu. Başarılı oyuncu sözleşmesinde ayrılma maddesi olduğunu belirtmesi kafalarda soru işareti oluşturdu.





Bordo-mavililerde geldiği günden bu yana performansıyla büyük beğeni alan Thomas Meunier, Belçika basınına konuştu. Başarılı oyuncu sözleşmesinde ayrılma maddesi olduğunu açıkladı.

İŞTE MEUNIER'İN SÖZLERİ:

Bu söylentiler nereden çıktı bilmiyorum ama asılsız. Somut bir şey yok. Trabzonspor Avrupa Kupası'nda oynayacak ve bu amaçla kendisini güçlendirmeyi düşünüyor. Şimdi ne olur bilemezsiniz.

Sözleşmemde ayrılma maddesi bulunuyor. Türkiye'de günlük hayat kolay değil. Otelde kalıyorum ve futbol dışında dikkatimi dağıtan şeylerin çok nadir olduğunu itiraf etmeliyim.

Paris ya da İstanbul değil... En zor kısmı da "Eşimden uzak olmak" ve okul tatillerinde bana katılan çocuklar. Ancak her zaman sabah 8.30'a kadar direkt uçuş olmuyor. ifadelerinde bulundu.

Thomas Meunier, Trabzonspor formasıyla 19 maçta, 1 gol, 7 asist üretti.


Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap