SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Thomas Meunier'in maliyeti beli oldu

Thomas Meunier'in maliyeti beli oldu

07 Şubat 2024 Çarşamba - 15:13




Trabzonspor, Borussia Dortmund'dan Thomas Meunier'i 1,5 yıllığına renklerine bağladı. KAP'a yapılan bildirimde Belçikalı futbolcunun maliyeti açıklandı.





Trabzonspor, Belçikalı futbolcu Thomas Meunier'i kadrosuna dahil etti. 

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, 32 yaşındaki futbolcu ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandığı bildirildi.

Açıklamada, "Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya, 2023-2024 futbol sezonu için 850 bin Euro garanti ücret, 2024-2025 futbol sezonu için 1 milyon 500 bin Euro garanti ücret ve 500 bin Euro imza ücreti ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının yüzde 4'ü oranında ödeme yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.
Belçikalı oyuncu, Türkiye'ye gelme tercihinin Avrupa Şampiyonası öncesinde milli takımında devamlı süre alma şansı yaratacağına dair soruyu şöyle cevaplamıştı:
"Borussia Dortmund ile beraber son geçirdiğimiz aylarda biraz sıkıntılar yaşadığımızı söyleyebiliriz. Ben de hocamızla yaptığımız görüşmede, hocamızın bana söylediklerinden sonra zaten duymak istediğim şeylerdi. Dolayısıyla onları dinledikten sonra kafanızda çok fazla soru işareti kalmıyor diyebilirim. Takımımızda profil olarak da takıma liderlik edebilecek, tecrübelerini takımdaki genç oyuncularla paylaşabilecek birini arıyordu." 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap