SON DAKİKA



Haber > Gündem > Özel Harekat Başkanı Bahçeli'nin elini öptü! Bu kare olay oldu!

Özel Harekat Başkanı Bahçeli'nin elini öptü! Bu kare olay oldu!

16 Temmuz 2024 Salı - 11:58




15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçti. MHP lideri Devlet Bahçeli de dün Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etmişti. Bu ziyarete Özel Harekat Daire Başkanı Süleyman Karadeniz'in, Bahçeli'nin elini öpmesi damga vurdu. CHP'den gündem olan kareye tepki gecikmedi ve Karadeniz'in derhal emekli edilmesi istendi.





Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Başkanlığı'na gelen Bahçeli'yi, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ve beraberindeki heyet karşıladı. Bahçeli, Özel Harekat Anıtı'na üzerinde "Vatan size minnettardır" yazılı çelenk bıraktıktan sonra dua etti.

Bu kare gündem oldu

Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi karşılama sırasında elini öptü. Karadeniz'in Bahçeli'nin elini öptüğü anlar gündem oldu.

Bahçeli, Ayyıldız ve beraberindekilerle bir süre görüştükten sonra yerleşkeden ayrıldı.


Derhal emekli edilmeli

CHP İçişleri Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan da konuya ilişkin X hesabından açıklamalarda bulundu.

"Bu emniyet müdürü derhal emekli edilmelidir" diyen Bakan, "Polis, asker el öpmeye başlarsa bu ülke daha çok 15 Temmuz’lar yaşamaya gebedir" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap